InGodWeTrust Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Здравствуйте, подскажите, а кто должен оплачивать сраховку здоровья , если я уволился с работы и не пошёл после этого в джоб центр ? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 14 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2 часа назад, InGodWeTrust сказал: Здравствуйте, подскажите, а кто должен оплачивать сраховку здоровья , если я уволился с работы и не пошёл после этого в джоб центр ? Добрый день, должны Вы сами оплачивать Если не хотите - рекомендую тогда оформиться в Джобцентре - тогда они будут оплачивать, пока вы не найдете другую работу и снова не станете платежеспособным Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
InGodWeTrust Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 19 минут назад, Alona сказал: Добрый день, должны Вы сами оплачивать Если не хотите - рекомендую тогда оформиться в Джобцентре - тогда они будут оплачивать, пока вы не найдете другую работу и снова не станете платежеспособным А если я как уволился не платил за неё , какие могут быть последствия? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 14 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого 1 час назад, InGodWeTrust сказал: А если я как уволился не платил за неё , какие могут быть последствия? Начислят штраф за те месяцы, что вы не оплачиваете. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
InGodWeTrust Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Где я могу узнать , есть ли штраф ? И где я могу посмотреть эту информацию на счёт штрафа , мне на работе говорили , что после увольнения , она просто будет не активна Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 14 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого 1 час назад, InGodWeTrust сказал: Где я могу узнать , есть ли штраф ? И где я могу посмотреть эту информацию на счёт штрафа , мне на работе говорили , что после увольнения , она просто будет не активна Вам нужно позвонить в страховую компанию, в которой оформлена медстраховка и узнать - закрыл ли ваш работодатель ее после вашего увольнения. Если закрыл - то вы просто без медстраховки, если нет - то вам начисляется штраф, но сообщив об увольнении - штраф снимут Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Rost Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня Привіт таке питання в Німеччині 4 місяці в Німеччині получили від джоб центру квартиру в січні но хочу виїхати назад в Україну, чи буду я плати за цю квартиру якусь неустойку чи типу того якщо я закрию всі справи і відкажуся від квартири. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 4 березня Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня 19 часов назад, Rost сказал: Привіт таке питання в Німеччині 4 місяці в Німеччині получили від джоб центру квартиру в січні но хочу виїхати назад в Україну, чи буду я плати за цю квартиру якусь неустойку чи типу того якщо я закрию всі справи і відкажуся від квартири. Ці моменти прописані в договорі оренди, подивіться, які там умови для розривання договору вказані Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Тетяна Моріс Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня Добрий вечір, підкажіть будь-ласка, я знахожусь в Німеччині з 11.11.23. є ВНЖ, квартира і всі документи, як закрити документи я знаю та ВНЖ плоную повернення в Україну, мене цікавить як закрити питання з квартирою і як бистро це можно зробити чекати 2 місяці часу не маю!? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 15 березня Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 14 часов назад, Тетяна Моріс сказал: Добрий вечір, підкажіть будь-ласка, я знахожусь в Німеччині з 11.11.23. є ВНЖ, квартира і всі документи, як закрити документи я знаю та ВНЖ плоную повернення в Україну, мене цікавить як закрити питання з квартирою і як бистро це можно зробити чекати 2 місяці часу не маю!? Питання з квартирою - індивідуальне, воно залежить від умов вашого договору з орендавцем. Треба з ним розмовляти Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Nataliia Zahorodniuk Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) Добрий день. Підкажіть будь-ласка. Живемо в Німеччині 1,5 року, плануємо повертатися додому, а потім їхати в іншу країну. Написала в місцеву міграційну службу, щоб нас зняли з обліку і видали документ, що ми більше не маємо захисту у Німеччині. Але мені категорично відповіли, що такого документу не існує, і вони його видати не можуть. А статус захисту сам по собі анулюється через пів року. Що робити не знаю. Змінено 19 березня користувачем Nataliia Zahorodniuk Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 21 березня Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня В 19.03.2024 в 17:50, Nataliia Zahorodniuk сказал: Добрий день. Підкажіть будь-ласка. Живемо в Німеччині 1,5 року, плануємо повертатися додому, а потім їхати в іншу країну. Написала в місцеву міграційну службу, щоб нас зняли з обліку і видали документ, що ми більше не маємо захисту у Німеччині. Але мені категорично відповіли, що такого документу не існує, і вони його видати не можуть. А статус захисту сам по собі анулюється через пів року. Що робити не знаю. Добрий день. Вам необхідно повідомити їм про причину відʼїзду і пояснити, що ви виїжджаєте до іншої країни з метою отримати там ВНЖ, тому вам необхідно саме зараз закрити німецьку реєстрацію. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Nataliia Zahorodniuk Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня (змінено) 6 минут назад, Alona сказал: Добрий день. Вам необхідно повідомити їм про причину відʼїзду і пояснити, що ви виїжджаєте до іншої країни з метою отримати там ВНЖ, тому вам необхідно саме зараз закрити німецьку реєстрацію. Чи знаєте Ви, як правильно назва цього документу, чи можливо у Вас він є, і Ви можете скинути фото (без особистих даних). Проблема у тому, що вони кажуть, що його як такого не існує. Благаю, у кого є можливість - напишіть назву або скиньте фото. Я 30.03 виїзжаю, і потрібно до 27.03 все тут закрити. Дякую. Змінено 21 березня користувачем Nataliia Zahorodniuk Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 21 березня Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 1 час назад, Nataliia Zahorodniuk сказал: Чи знаєте Ви, як правильно назва цього документу, чи можливо у Вас він є, і Ви можете скинути фото (без особистих даних). Проблема у тому, що вони кажуть, що його як такого не існує. Благаю, у кого є можливість - напишіть назву або скиньте фото. Я 30.03 виїзжаю, і потрібно до 27.03 все тут закрити. Дякую. Як татового цього документу не існує, просто в базі мігрантів, яка діє на всій території ЄС, з'являється інформація, що у вас немає більше ВНЖ Німеччини. Але якщо вам необхідно підтвердження "на бумазі", то попросить їх прислати підтвердження вам по пошті чи електронній пошті (у вільній формі) Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
unknown Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня подскажите пожалуйста, я планирую поехать в другую страну, могу ли я в джобцентре сказать что выезжаю на две недели и если останусь в другой стране дистанционно рассторгнуть договора с джобцентор аок и закрыть счет в шпаркассе? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 5 липня Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 16 часов назад, unknown сказал: подскажите пожалуйста, я планирую поехать в другую страну, могу ли я в джобцентре сказать что выезжаю на две недели и если останусь в другой стране дистанционно рассторгнуть договора с джобцентор аок и закрыть счет в шпаркассе? Добрый день, да,: все можно сделать удаленно, только заберите все документы немецкие, все письма, что вам приходили с разных служб с собой Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.