Olha Milan Опубліковано: 25 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2022 Добрый день! У меня такая ситуация: я (вместе с мамой 92 года) в Милане с 14 марта. Хозяйка квартиры помогла оформить все начальные документы и уехала. Подали запрос в Квестуру на получение Пермессо. Долго не получали приглашение (хотели пройти просто в живой очереди, не получилось). И только 14 мая оформили запрос в Квестуре. 8 июня должны были получить Пермессо. Мамин получили, мой не был готов. Приехала через 10 дней, опять не готов. Нашла на их сайте, как можно проверить готовность. Проверяю, но все время не готов. Вопрос, можно ли уезжать домой без этого Пермессо, если мы в Италии уже больше 90 дней или это нарушение закона? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 27 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня 2022 В 25.06.2022 в 20:37, Olha Milan сказал: Добрый день! У меня такая ситуация: я (вместе с мамой 92 года) в Милане с 14 марта. Хозяйка квартиры помогла оформить все начальные документы и уехала. Подали запрос в Квестуру на получение Пермессо. Долго не получали приглашение (хотели пройти просто в живой очереди, не получилось). И только 14 мая оформили запрос в Квестуре. 8 июня должны были получить Пермессо. Мамин получили, мой не был готов. Приехала через 10 дней, опять не готов. Нашла на их сайте, как можно проверить готовность. Проверяю, но все время не готов. Вопрос, можно ли уезжать домой без этого Пермессо, если мы в Италии уже больше 90 дней или это нарушение закона? если вы планируете уехать домой и в ближайшие пол года снова вернуться в Италию - лучше подождать, если нет - можете ехать домой сейчас Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
AnastasiiaNastya Опубліковано: 27 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2022 Здравствуйте, подскажите пожалуйста. В Италии с конца марта с семьёй. Приютили итальянцы в церковь, оформились как туристы. Недавно начали работать в отеле. Скажите пожалуйста, можно ли после туристической визы подать заявление на выплаты по 300 евро?(скоро будем жить отдельно, не в церкви). Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 28 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2022 7 часов назад, AnastasiiaNastya сказал: Здравствуйте, подскажите пожалуйста. В Италии с конца марта с семьёй. Приютили итальянцы в церковь, оформились как туристы. Недавно начали работать в отеле. Скажите пожалуйста, можно ли после туристической визы подать заявление на выплаты по 300 евро?(скоро будем жить отдельно, не в церкви). здравствуйте, можно Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
AnastasiiaNastya Опубліковано: 28 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2022 14 часов назад, Alona сказал: здравствуйте, можно спасибо за ответ, у меня ещё один вопрос, можно ли работать и получать эти деньги? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Yuriy Опубліковано: 29 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2022 10 годин тому, AnastasiiaNastya сказав: спасибо за ответ, у меня ещё один вопрос, можно ли работать и получать эти деньги? Добрый день. Если доход официальный, то выплаты прекратят. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Ліля Кіріяк Опубліковано: 7 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2022 Доброго дня підкажіть будь-ласка що потрібно зробити щоб виїхати в іншу країну ЄС, якщо в Італії отримала тимчасовий прихисток, отримала пермесо, знаходжусь тут з 4 дітьми, я інвалід, і мені не надали ніякої допомоги, на рахунок житла сказали нема, боні на продукти, нема, продуктами не допомагають ніяк, живемо за свої кошти, в квартирі в знайомих, кошти на 3 місячну допомогу подали ще 1 травня і по сьогодні нічого не отримали, і писали в протеціоне чевілле і дзвонили, і в комуні нічим не помагають кажуть немає нічого в них ні продуктів, ні житла, місто Соверато, з дітьми дуже важко роботи нема, житла нема, допомоги нема, як нам виїхати в іншу країну? Як відмовитись від тимчасового прихистку? Що потрібно зробити? Підкажіть будь-ласка, бо жити немає де, як і за що! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 7 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2022 1 час назад, Ліля Кіріяк сказал: Доброго дня підкажіть будь-ласка що потрібно зробити щоб виїхати в іншу країну ЄС, якщо в Італії отримала тимчасовий прихисток, отримала пермесо, знаходжусь тут з 4 дітьми, я інвалід, і мені не надали ніякої допомоги, на рахунок житла сказали нема, боні на продукти, нема, продуктами не допомагають ніяк, живемо за свої кошти, в квартирі в знайомих, кошти на 3 місячну допомогу подали ще 1 травня і по сьогодні нічого не отримали, і писали в протеціоне чевілле і дзвонили, і в комуні нічим не помагають кажуть немає нічого в них ні продуктів, ні житла, місто Соверато, з дітьми дуже важко роботи нема, житла нема, допомоги нема, як нам виїхати в іншу країну? Як відмовитись від тимчасового прихистку? Що потрібно зробити? Підкажіть будь-ласка, бо жити немає де, як і за що! вам необхідно закрити пермессо там, де ви реєструвались, та вибрати іншу країну, де кращі умови для допомоги українцям Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Yuriy Опубліковано: 18 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2022 Форму для отримання certificato di codice fiscale також можна завантажити напряму з сайту L'Agenzia delle Entrate https://www.agenziaentrate.gov.it/portale/documents/20143/278995/Form+AA48+Editable_AA4_8_Modello_ING.pdf Заповнену форму разом з фотографіями документів (я надсилав permesso di soggiorno, але, можливо, можна і паспорт річевутою) потрібно надіслати на dp.itorino@agenziaentrate.it Заполненную и подписанную (в электронном виде) форму вместе c фотографиями пермессо отправил на dp.itorino@agenziaentrate.it, через день получили сертикат в pdf. В форме нужно выбрать D, 4, ввести codice fiscale напротив 4, далее, в PART B фамилия, имя, пол, страна рождения, провинция - EE, дата рождения, в PART C адрес проживания в италии, в DOCUMENTS ENCLOSED - дополнительные документы (permesso di soggiorno в моем случае) в SIGNATURES дата, подпись. У них на сайте есть такая же форма на итальянском, если кому так проще (искать по AA4_8) Form AA48 Editable_AA4_8_Modello_ING.pdf Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Анастасья Опубліковано: 4 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2022 В 17.04.2022 в 19:41, Yulia83 сказал: Да, можете смело ехать. Моя тетя ехала со мной из Украины в Италию с видом на жительство и уже подала документы в квестуру на пермессо А через яку країну виїзжали, бо Польша не впускає? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Илья23 Опубліковано: 7 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2022 (змінено) Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, я приехал в Италию 7 дней назад, как мне податься на защиту и чтобы я смог легально находиться год тут ? Змінено 7 листопада 2022 користувачем Илья23 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 17 часов назад, Илья23 сказал: Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, я приехал в Италию 7 дней назад, как мне податься на защиту и чтобы я смог легально находиться год тут ? обратитесь в штаб-квартиру полиции муниципалитета, чтобы заполнить Декларацию гостеприимства. Обратитесь в консульские представительства Украины, чтобы сообщить о своем присутствии на территории Италии: – Консульский отдел Посольства Украины в Италии – Генеральное консульство Украины в Милане – Генеральное консульство Украины в Неаполе Также можно написать на электронную почту milanoconsolato1@gmail.com Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
zinaida Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 Добрый вечер я из Украины и ужэ в италии нахожусь 40 дней приехала к знакомым живу у них куда я могу обратиться за помощью щтобы зделати songiorno нахожусь в г. Ровиго с.таглио ди по Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 24 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2023 12 часов назад, zinaida сказал: Добрый вечер я из Украины и ужэ в италии нахожусь 40 дней приехала к знакомым живу у них куда я могу обратиться за помощью щтобы зделати songiorno нахожусь в г. Ровиго с.таглио ди по Здравствуйте, обратитесь в ближайший центр регистрации беженцев в вашем регионе Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
zinaida Опубліковано: 24 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2023 Спасибо большое Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Nazartrush Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня Доброго дня,мене звати Назар,мені 20 я маю тимчасовий захист в Польщі,я виїхав з України 27.10.2023 Я планую 20 травня виїхати в Італію, м.неаполь.Скажіть будь-ласка чи можу я отримати тимчасовий захист в Італії, відмовившись від польського.І які документи мені потрібно для оформлення тимчасово захисту в Італії. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Mykola_ Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня В 27.03.2024 в 12:07, Nazartrush сказал: Доброго дня,мене звати Назар,мені 20 я маю тимчасовий захист в Польщі,я виїхав з України 27.10.2023 Я планую 20 травня виїхати в Італію, м.неаполь.Скажіть будь-ласка чи можу я отримати тимчасовий захист в Італії, відмовившись від польського.І які документи мені потрібно для оформлення тимчасово захисту в Італії. Якщо ви відмовитесь від польського - то отримаєте в Італії тимчасовий захист. Для оформлення тимчасового захисту Вам із основних документів буде потрібен закордонний паспорт України. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.