Перейти до публікації

Mykola_

Модератор
  • Публікації

    1 806
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    10

Востаннє Mykola_ виграв 20 липня 2023

Публікації Mykola_ були найпопулярнішими!

Репутація

45 Excellent

1 підписник

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

  1. Щеплення в Австрії не є обов’язковими, але їх дуже рекомендують. Федеральний уряд підкреслює, що «вакцинація є одним із найважливіших профілактичних заходів, особливо для дітей. Захищені лише ті, хто вакцинований». Немає жодних доган чи заборони на вхід (наприклад, у дитячі садки) щодо тих, хто вирішив відмовитися від однієї чи кількох вакцин. Хто, де і які щеплення може зробити безкоштовно Усі діти, які проживають в Австрії, віком до 15 років, мають доступ до безкоштоних щеплень. Деталі за посиланням: https://www.gesundheit.gv.at/service/beratungsstellen/gesund-leben/gesundheitsvorsorge1/impfen.html.
  2. Починаючи з 25 квітня 2024 року, щоб потрапити до міста, туристи повинні заплатити кошти. Плату стягуватимуть в період з 8:30 до 16:00 години в 29 самих пікових дат протягом весни та літа 2024 року. Купувати вхідний квиток необхідно на сайті https://cda.ve.it/en/
  3. Якщо у вас є електронна ідентифікація, ви можете легко подати заяву онлайн: 1. Увійдіть в систему. У ній ви маєте можливість побачити список ваших дітей, з якого ви обираєте того, кого хочете записати до середньої школи 2. Зі списку ви можете обрати до 3 спеціальностей без тесту на здібності, на які хочете подати документи. Ви обираєте їх у порядку пріоритетності 3. Ви побачите чіткий перелік документів, які обраний вами навчальний заклад вимагає додати до заяви на відповідну спеціальність 4. Підтвердивши відправлення заяви, отримуєте електронний лист із підтвердженням, після чого процес буде завершено Детальніше можна ознайомитися тут
  4. Mykola_

    Удаленная работа

    Добірка віддалених вакансій у різних сферах (продажі, дизайн, фінанси, project-менеджмент) 1. Помічник менеджера з продажу, LOPAN group: вільне володіння ПК, високі комунікативні навички, вміння вести діалог та слухати клієнта; бажання навчатися на рости разом з компанією, заробітна вилка 15 000 – 18 000 грн, віддалено. Аби відгукнутися: переходьте >> за посиланням. 2. Графічний дизайнер, Майкофф: досвід роботи в сфері дизайну, навичка роботи з illustrator, Photoshop, Google, Microsoft, грамотна українська, комунікабельність, гнучкість та клієнтоорієнтованість, заробітна плата 20 000 грн, віддалено. Аби відгукнутися: переходьте >> за посиланням. 3. Junior Accountant, Alcor: досвід від 1 року, англійська від В1, аналітичне мислення, увага до деталей, вміння швидко вчитися, віддалено. Аби відгукнутися: переходьте >> за посиланням. 4. Менеджер проєктів, Eva: досвід від 2 років, вища профільна освіта, бажана наявність профільних сертифікацій, офіс у м. Дніпро або віддалено. Аби відгукнутися: переходьте >> за посиланням.
  5. Оглядові майданчики та панорамні краєвиди – це місця, з яких відкривається вид на місто. Вони показані на карті міста wien.at. Панорамні види: Собор Святого Стефана. Колесо огляду. Дунайська вежа. Оглядові точки: Верхній Бельведер. Глорієтта. Замок Вільгельміненберг. Каленберг/Йозефсдорф. Леопольдсберг. Кобенцль. Оглядові майданчики є загальнодоступними.
  6. Хто подає податкову дкларацію (Einkommensteuererklärung) і що сплачує: - ті, хто отримує зарплату (наймані працівники з єдиним джерелом доходу - зарплати - не заповнюють декларацію) і пенсіонери сплачують податок із заробітної плати (Lohnsteuer); - самозайняті працівники сплачують прибутковий податок (Einkommensteuer); - усі, хто має додатковий заробіток до зарплати, подає річну декларацію ANV або «Arbeitnehmerveranlagung». Якщо ви не отримували заробітну плату протягом усього року, або у вас є певні відрахування чи витрати, можливо, варто подати податкову декларацію – вам можуть повернути гроші. Податок не платиться тими, хто заробляє менше 12 816 євро на рік. Терміни подачи декларації: - в паперовому вигляді - до 30 квітня; - в електронному вигляді (через FinanzOnline) - 30 червня; - декларацію без зобов’язань можна подати заднім числом протягом 5 років. У 2024 році можна подати податкові декларації за 2019-2024 роки. Для тих, хто подає декларацію через податкового консультанта, можуть бути різні терміни. Якщо податкова декларація подана із запізненням, органи влади можуть запровадити доплату до 10% суми податку, «якщо затримка не є виправданою».
  7. Офіційне розʼяснення від МЗС: заборона на отримання закордонних паспортів для чоловіків за кордоном поширюється лише на отримання їх у ДП «Документ». Консульства продовжать видавати документи для всіх.
  8. Mykola_

    Удаленная работа

    Добірка віддалених вакансій у різних сферах (project-менеджмент, аналітика, контент-менеджмент, рекрутинг) 1. Junior Project Manager, Kiss My Apps: англійська від В2, вміння взаємодіяти з великою кількістю підрядників та фрілансерів, можливість повної та часткової зайнятості, віддалено. Аби відгукнутися: надсилайте резюме та назву вакансії — @Vlada_Moskovchuk. 2. Product Analyst, Kiss My Apps: практичний досвід роботи з SQL, розуміння значення основних продуктових і маркетингових метрик, статистики та A/B тестування, досвід роботи з інструментами BI та знання основних бібліотек Python буде плюсом, віддалено. Аби відгукнутися: надсилайте резюме та назву вакансії — @IraChervak. 3. Фахівець з контенту товарного асортименту, Фокстрот: вища освіта, досвід від 1 року, володіння Adobe Photoshop, досвід роботи із Figma, грамотна письмова українська, віддалено. Аби відгукнутися: переходьте >> за посиланням. 4. Рекрутер, Алсер: досвід від 1 року, вміння навчатись, бути гнучким, адаптуватись під різні умови роботи, збирати і консолідувати інформацію, бажання навчатись та націленість на результат, заробітна плата 15 000 грн, віддалено. Аби відгукнутися: переходьте >> за посиланням.
  9. Питання щодо заявок та заявки слід адресувати безпосередньо до кантональних міграційних органів: Кантональні органи міграції та ринку праці Загальні питання щодо допуску на ринок праці з країн ЄС/ЄАВТ: +41 58 465 88 40 Загальні питання щодо допуску на ринок праці з третіх країн: +41 58 465 88 40 Окрема категорія — українські біженці, які отримують спеціальне посвідчення на проживання категорії S. Згідно з останніми даними SEM, поки що не більше 10% таких вимушених мігрантів змогли знайти роботу, хоча вони теоретично мають право почати роботу відразу, негайно, без довгих і виснажливих бюрократичних процедур. Тим часом мало хто знає, що починаючи з 2019 року необмежений доступ до швейцарського ринку праці взагалі мають особи всіх цих трьох категорій. Напередодні пандемії Федеральна рада усунула певні адміністративні перешкоди, і тепер компаніям не потрібно вимагати спеціальних дозволів влади, щоб найняти осіб з дозволами на проживання категорії B або F. Сайт https://www.easygov.swiss/easygov/#/de
  10. Супер новина від InPost для всіх, хто любить відправляти невеличкі подаруночки та дрібнички! Mini Paczka - вашу міні-посилку за мега-привабливою ціною! Тепер поділитися книгою, зарядкою, листом чи важливим документом з близькими стало ще легше і дешевше. Лише за: 11,99 злотих, якщо віддаєте перевагу доставці до пачкомату; 14,99 злотих, якщо ваш вибір - кур'єрська доставка. Габарити mini paczka дозволяють вам відправляти: мінімальний розмір: 10x15 см; максимальний: 4x23x40 см; вага до 3 кг. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче відправити документи, книги, аксесуари, косметику чи інші дрібнички. Оберіть зручність та доступність з mini paczka від InPost, доступною лише в додатку InPost Mobile.
  11. Mykola_

    Удаленная работа

    Добірка віддалених вакансій у різних сферах (HR, project-менеджмент, фінанси, підтримка клієнтів) 1. Career Development Manager, Mate academy: досвід роботи повʼязаною з людьми від 1 року, англійська від В2, комунікаційні навички, тайм-менеджмент, розуміння ринку і сфери ІТ на базовому рівні, готовність пройти Basic курси Recruitment, QA, Java, Python, заробітна вилка $700-1200 gross, гібрид (офіс у м. Київ). Аби відгукнутися: переходьте >> на кар'єрний сайт компанії. 2. Design Project Manager, Аwesomic: досвід від 2 років роботи менеджером/координатором проєктів у сфері дизайну, досвід роботи з дизайном, вільна англійська, багатозадачність, здатність працювати з 12:00 до 21:00 UTC +3, комунікабельність, віддалено (розглядають кандидатів з м. Київ, Варшава). Аби відгукнутися: переходьте >> на кар'єрний сайт компанії. 3. Operations Manager, Аwesomic: досвід від 3 років роботи операційним менеджером/бізнес-аналітиком з фінансовим бекграундом, бізнес/економічна вища освіта, вільна англійська, знання податкового законодавства США, способів управління фінансами американських компаній, віддалено (розглядають кандидатів з м. Київ, Варшава). Аби відгукнутися: переходьте >> на кар'єрний сайт компанії. 4. Спеціаліст служби підтримки, УКРНЕТ: вища неповна/повна освіта, досвід роботи в службі технічної підтримки,/ServiceDesk/контакт-центрі, активне користування веб-сервісами, віддалено. Аби відгукнутися: переходьте >> за посиланням.
  12. Міністерство економіки та фінансів оголосило офіційний графік подання щорічної податкової декларації. Ось що потрібно знати, щоб бути у курсі та не пропустити важливі терміни! Електронна подача декларації розпочинається четверг, 11 квітня 2024 року. Залежно від вашого департаменту, кінцеві строки наступні: - Для Ain (01) до Corrèze (19): до четверга, 23 травня включно. - Для Corse (2A) до Meurthe-et-Moselle (54): до четверга, 30 травня включно. - Для Meuse (55) до Mayotte (976): до четверга, 6 червня включно. А для тих, хто подає декларацію в паперовій формі - крайній термін вівторок, 21 травня. Будьте готові, нові форми декларацій за 2024 рік з'являться незабаром!
  13. Уряд розглядає можливість збереження правила 30% - ключового стимулу для залучення висококваліфікованих експатів. Це правило дозволяє не оподатковувати 30% доходу іноземця протягом перших п'яти років перебування в країні. Проте, з недавніми змінами, обговорювалося скорочення цього терміну до лише 20 місяців, що викликало хвилю протестів від великих компаній, таких як ASML, та саміх експатів. Зараз же звучать обнадійливі новини про можливе повернення до більш лояльних умов. Політичні партії, які раніше підтримали скорочення, переглядають своє рішення, сподіваючись зберегти країну привабливою для іноземних талантів.
  14. Увага клієнтам банку Sparkasse Hannover - з 1 червня банк підвищує ціни! Обслуговування банківського рахунку в популярному тарифі "Giro Best" коштуватиме 9,90 € замість актуальних 7 €. Вам дадуть знижку 2 € - так званий "Digital Bonus", якщо Ви використовуєте онлайн-бенкінг (тобто здійснюєте переклади онлайн, а не на терміналах у філіях) і якщо вся комунікація з банком відбувається в електронному вигляді (без паперів - Papierlos). Навіть так стане на 90 центів дорожче. Ви повинні погодитись з новими умовами до 1 червня, щоб банк міг продовжити обслуговувати Ваш рахунок (див. скріншот). Завантажити опис на сторінці Sparkasse (pdf за 11.3.2024) Якщо Вам не обов'язково наявність філій банку для розмов зі співробітниками віч-на-віч, Ви можете відкрити рахунок в інтернет-банках , які пропонують його безкоштовно або за набагато нижчу ціну. Наприклад, банк comdirect. Порівняти банки та ціни їхніх послуг можна на порталі check24 за цим посиланням.
  15. Mykola_

    Удаленная работа

    Добірка віддалених вакансій у різних сферах (контент-менеджмент, підтримка клієнтів, продажі, рекрутинг) 1. Редактор сайту, Алло: впевнений користувач ПК, Excel, OpenOffice, навички роботи з Adobe Photoshop, CMS, досвід у роботі з пошуковими системами та розширеннями для пошуку інформації, віддалено. Аби відгукнутися: переходьте >> за посиланням. 2. Фахівець текстової підтримки, MEGOGO: грамотна письмова румунська та українська, стресостійкість, готовність працювати продуктивно незалежно від погоди і положення планет, впевнений користувач ПК, заробітна плата 18 000 грн, віддалено. Аби відгукнутися: переходьте >> за посиланням. 3. Менеджер з продажу реклами, BAZAR club: підтверджений досвід в продажах, комунікативні навички, міркування категоріями можливостей, віддалено. Аби відгукнутися: переходьте >> за посиланням. 4. Рекрутер/рекрутерка, Укренерго: вища освіта в галузі психології/HR/суміжних спеціальностей, досвід від 2 років, глибокі знання методик підбору персоналу, сучасних інструментів пошуку, офісного пакету Microsoft, гібрид (офіс у м. Київ) або віддалено. Аби відгукнутися: переходьте >> за посиланням.
×
×
  • Створити...