Перейти до публікації

Як відмовитись від тимчасового захисту в Іспанії

Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Доброго вечора! Хочу змінити Іспанію на Норвегії, чи потрібно закривати ТЗ, чи він там анулюється автоматично? Дякую 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 часов назад, Альона Пінчук сказал:

Доброго вечора! Хочу змінити Іспанію на Норвегії, чи потрібно закривати ТЗ, чи він там анулюється автоматично? Дякую 

Автоматично не анулюється, треба закривати самостійно

Посилання на коментар

• 3 тижні потому...

Доброго дня, підкажіть будь ласка, пошагово процедуру відмовленні від ТЗ Іспанії, ми живемо не в Іспанії вже більше пів року, нам треба летіти, оформляли в Малазі, треба брати сіту чи ні? якщо так-то можна це зробити онлайн? куди звертатися по прильоту? і можемо ми приїхати в Барселону відмовлятися, хоча оформляли в Малазі?

Дякую, Ольга

Посилання на коментар

17 часов назад, Ольга Karasova сказал:

Доброго дня, підкажіть будь ласка, пошагово процедуру відмовленні від ТЗ Іспанії, ми живемо не в Іспанії вже більше пів року, нам треба летіти, оформляли в Малазі, треба брати сіту чи ні? якщо так-то можна це зробити онлайн? куди звертатися по прильоту? і можемо ми приїхати в Барселону відмовлятися, хоча оформляли в Малазі?

Дякую, Ольга

Для отримання точної інформації щодо закриття подзвоніть у центр прийому у Малазі за одним з цих номерів:

+34 91 399 00 09

+34 628 216 478

Посилання на коментар

1 час назад, Alona сказал:

Для отримання точної інформації щодо закриття подзвоніть у центр прийому у Малазі за одним з цих номерів:

+34 91 399 00 09

+34 628 216 478

я би залюбки подзвонила, якщо б могла це зробити, але знаходжуть у Тайланді, не дозвонюсь, тому тут і питаю, не можу ніде знайти інформацію, і це дуже дивно 😳 

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

А тимчасовий захист це NIE чи TIE ?

маю NIE в Іспанії, дійсне ще місяць, а на ТІЕ не подавав, чи можу подати на тимчасовий захист в іншій країні? 

чи краще чекати поки закінчиться термін НІЕ ?

Посилання на коментар

7 часов назад, DmytroUA2023 сказал:

А тимчасовий захист це NIE чи TIE ?

маю NIE в Іспанії, дійсне ще місяць, а на ТІЕ не подавав, чи можу подати на тимчасовий захист в іншій країні? 

чи краще чекати поки закінчиться термін НІЕ ?

NIE – це ідентифікаційний номер, податковий номер іноземця, а TIE – це ідентифікаційна карта іноземця.

Тимчасовий захист - це ТІЕ

Ви можете самостійно закрити NIE, звернувшись до центру іноземців в Іспанії і переїжджати в іншу країну 

Посилання на коментар

5 годин тому, Mykola_ сказав:

NIE – це ідентифікаційний номер, податковий номер іноземця, а TIE – це ідентифікаційна карта іноземця.

Тимчасовий захист - це ТІЕ

Ви можете самостійно закрити NIE, звернувшись до центру іноземців в Іспанії і переїжджати в іншу країну 

я вже не в Іспанії, то краще вже почекати до листопада коли закінчиться термін дії

Посилання на коментар

12 часов назад, DmytroUA2023 сказал:

я вже не в Іспанії, то краще вже почекати до листопада коли закінчиться термін дії

так

Посилання на коментар

• 1 місяць потому...
В 05.09.2023 в 10:23, Alona сказал:

напишите сюда в произвольной форме ccar@ccar-cear.org

В 05.09.2023 в 05:32, Muha05956 сказал:

Вы делали эту процедуру? Какие действия и документы необходимы ? На могли бы вы скинуть мэйл куда писать?

Добрый день. Скажите пожалуйста у Вас получилось 

В 05.09.2023 в 05:32, Muha05956 сказал:

Вы делали эту процедуру? Какие действия и документы необходимы ? На могли бы вы скинуть мэйл куда писать?

Добрый день. Скажите пожалуйста у вас получилось отказаться от ВЗ онлайн? 

Посилання на коментар

Добрий вечір! в липні 22-го син виїхав з Іспанії до Польщі. Від тимчасового захисту не відмовився бо по телефону у посольстві Іспанії надали інформацію, що якщо отримає захист в іншій країні то ануляція пройде автоматично. Чи це є правда? Як можна дізнатися чи дійсно статус анулювали? Чи можна кудись написати чи звернутися до посольства Іспанії у Польщі? Бо нещодавно у злетів статус захисту у Польщі і органи до яких звернувся син дуже цікавилися чи дійсно немає захисту в іншій країні. 

Посилання на коментар

12 часов назад, ЯнаStar сказал:

Добрий вечір! в липні 22-го син виїхав з Іспанії до Польщі. Від тимчасового захисту не відмовився бо по телефону у посольстві Іспанії надали інформацію, що якщо отримає захист в іншій країні то ануляція пройде автоматично. Чи це є правда? Як можна дізнатися чи дійсно статус анулювали? Чи можна кудись написати чи звернутися до посольства Іспанії у Польщі? Бо нещодавно у злетів статус захисту у Польщі і органи до яких звернувся син дуже цікавилися чи дійсно немає захисту в іншій країні. 

Насправді автоматично захист не закривається в такому випадку, тому вам краще звернутися до Посольства або написати електронного листа до CREADE або подзвонити, де ви оформляли документи в Іспанії. 

Номера телефонів:

CREADE Barcelona: 93 238 21 99 (з 8.00-18.00);

CREADE Malaga: 628 216 478 (з 8.00-18.00);

CREADE Pozuelo: 666 800 194 (з 8.00-17.00);

CREADE Alicante: 96 522 47 89 (з 8.00-18.00).

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Alona сказав:

Насправді автоматично захист не закривається в такому випадку, тому вам краще звернутися до Посольства або написати електронного листа до CREADE або подзвонити, де ви оформляли документи в Іспанії. 

Номера телефонів:

А Ви не підкажете куди писати?

Посилання на коментар

В 07.12.2023 в 09:33, ЯнаStar сказал:

А Ви не підкажете куди писати?

Якщо ви отримували від них листи, паперові, то на них має бути вказана електронна адреса для звернень. 

Якщо немає - то напишіть сюди https://sede.mir.gob.es/opencms/export/sites/default/es/contacto/

Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

доброго часу доби, скажіть будь ласка, якщоми оформили тільки  NIE в Іспанії, але на TIE не подавали і ніякої допомоги не отримуємо, і хочемо в іншу країну, чи потрібно якось цей документ закривати чи він нічого не означає 

Посилання на коментар

14 часов назад, Vit999 сказал:

доброго часу доби, скажіть будь ласка, якщоми оформили тільки  NIE в Іспанії, але на TIE не подавали і ніякої допомоги не отримуємо, і хочемо в іншу країну, чи потрібно якось цей документ закривати чи він нічого не означає 

Так, NIE теж необхідно закривати, якщо ви плануєте реєстрацію в іншій країні 

Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

Підскажіть, будь ласка, я хочу відмовитись від тимчасового захисту в Іспанії та переїхати в іншу країну  як мені це зробити. куди треба звернутись? можу я потім продовжити використовувати  дебіт-карту Іспанії?

Посилання на коментар

17 часов назад, Анастасія08 сказал:

Підскажіть, будь ласка, я хочу відмовитись від тимчасового захисту в Іспанії та переїхати в іншу країну  як мені це зробити. куди треба звернутись? можу я потім продовжити використовувати  дебіт-карту Іспанії?

Вам треба піти  або написати електронного листа до CREADE або подзвонити, де ви оформляли документи в Іспанії. 

Номера телефонів:

Посилання на коментар

Добрий день, я з донькою була в Іспанії з лютого 2022 по квітень 2023р, оформляла тільки NIE строк дії яких закінчився в квітні 2023 року. Ми повернулись в Україну в квітні 2023 року , відмову не писали бо нам сказали що строк дії документів закінчився, тому не треба нічого робити. Зараз ми плануємо переїхати в Австрію. Підскажіть будь ласка чи не буде в мене проблем при оформленні документів? Дякую.

Посилання на коментар

20 часов назад, Марія Ковальчук сказал:

Добрий день, я з донькою була в Іспанії з лютого 2022 по квітень 2023р, оформляла тільки NIE строк дії яких закінчився в квітні 2023 року. Ми повернулись в Україну в квітні 2023 року , відмову не писали бо нам сказали що строк дії документів закінчився, тому не треба нічого робити. Зараз ми плануємо переїхати в Австрію. Підскажіть будь ласка чи не буде в мене проблем при оформленні документів? Дякую.

Рекомендую вам заздалегідь написати електронного листа до CREADE і попросити їх дати вам відповідь - чи точно у вас вже немає іспанської реєстрації 

Посилання на коментар

5 годин тому, Alona сказав:

Рекомендую вам заздалегідь написати електронного листа до CREADE і попросити їх дати вам відповідь - чи точно у вас вже немає іспанської реєстрації 

Дякую

Посилання на коментар

• 2 місяці потому...

Добрий день! Підкажіть будь ласка, ми з синоном хочим відмовитись від ТЗ в Іспанії і переїхати в другу країну. Тут пишуть, що треба написати листа в CREADE, але ж як тоді показати в другій країні папір, що ми відмовились. Інформація мабуть прийде email, чи як? І скільки часу ця процедура буде виконуватись? Дякую! 

Посилання на коментар

12 часов назад, Til сказал:

Добрий день! Підкажіть будь ласка, ми з синоном хочим відмовитись від ТЗ в Іспанії і переїхати в другу країну. Тут пишуть, що треба написати листа в CREADE, але ж як тоді показати в другій країні папір, що ми відмовились. Інформація мабуть прийде email, чи як? І скільки часу ця процедура буде виконуватись? Дякую! 

База реєстрації біженців діє по всій території ЄС, але краще все таки попросити надати вам офіційну відповідь на імейл або звичайну пошту

Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

Доброго дня. Отримали NIE у червні 24 р. Зараз хочемо повернутися до Польщі, де мали карти побиту, не мали там ТЗ. Що треба робити з тим NIE? Дякую

Посилання на коментар

3 часа назад, Олена33333 сказал:

Доброго дня. Отримали NIE у червні 24 р. Зараз хочемо повернутися до Польщі, де мали карти побиту, не мали там ТЗ. Що треба робити з тим NIE? Дякую

якщо хочете знову отримати документи у Польщі - від NIE треба відмовитись. Також рекомендую заздалегідь дізнатися, чи приймуть вам знову у Польщі, бо вони можуть відмовити у тимчасовому захисті тим, хто отримав документи вже в інших країнах. 

Посилання на коментар

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

• Створити...