Альона Пінчук Опубліковано: 5 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2023 Доброго вечора! Хочу змінити Іспанію на Норвегії, чи потрібно закривати ТЗ, чи він там анулюється автоматично? Дякую Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 6 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2023 9 часов назад, Альона Пінчук сказал: Доброго вечора! Хочу змінити Іспанію на Норвегії, чи потрібно закривати ТЗ, чи він там анулюється автоматично? Дякую Автоматично не анулюється, треба закривати самостійно Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Ольга Karasova Опубліковано: 25 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2023 Доброго дня, підкажіть будь ласка, пошагово процедуру відмовленні від ТЗ Іспанії, ми живемо не в Іспанії вже більше пів року, нам треба летіти, оформляли в Малазі, треба брати сіту чи ні? якщо так-то можна це зробити онлайн? куди звертатися по прильоту? і можемо ми приїхати в Барселону відмовлятися, хоча оформляли в Малазі? Дякую, Ольга Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 26 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2023 17 часов назад, Ольга Karasova сказал: Доброго дня, підкажіть будь ласка, пошагово процедуру відмовленні від ТЗ Іспанії, ми живемо не в Іспанії вже більше пів року, нам треба летіти, оформляли в Малазі, треба брати сіту чи ні? якщо так-то можна це зробити онлайн? куди звертатися по прильоту? і можемо ми приїхати в Барселону відмовлятися, хоча оформляли в Малазі? Дякую, Ольга Для отримання точної інформації щодо закриття подзвоніть у центр прийому у Малазі за одним з цих номерів: +34 91 399 00 09 +34 628 216 478 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Ольга Karasova Опубліковано: 26 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2023 1 час назад, Alona сказал: Для отримання точної інформації щодо закриття подзвоніть у центр прийому у Малазі за одним з цих номерів: +34 91 399 00 09 +34 628 216 478 я би залюбки подзвонила, якщо б могла це зробити, але знаходжуть у Тайланді, не дозвонюсь, тому тут і питаю, не можу ніде знайти інформацію, і це дуже дивно Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
DmytroUA2023 Опубліковано: 10 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2023 А тимчасовий захист це NIE чи TIE ? маю NIE в Іспанії, дійсне ще місяць, а на ТІЕ не подавав, чи можу подати на тимчасовий захист в іншій країні? чи краще чекати поки закінчиться термін НІЕ ? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Mykola_ Опубліковано: 10 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2023 7 часов назад, DmytroUA2023 сказал: А тимчасовий захист це NIE чи TIE ? маю NIE в Іспанії, дійсне ще місяць, а на ТІЕ не подавав, чи можу подати на тимчасовий захист в іншій країні? чи краще чекати поки закінчиться термін НІЕ ? NIE – це ідентифікаційний номер, податковий номер іноземця, а TIE – це ідентифікаційна карта іноземця. Тимчасовий захист - це ТІЕ Ви можете самостійно закрити NIE, звернувшись до центру іноземців в Іспанії і переїжджати в іншу країну Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
DmytroUA2023 Опубліковано: 10 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2023 5 годин тому, Mykola_ сказав: NIE – це ідентифікаційний номер, податковий номер іноземця, а TIE – це ідентифікаційна карта іноземця. Тимчасовий захист - це ТІЕ Ви можете самостійно закрити NIE, звернувшись до центру іноземців в Іспанії і переїжджати в іншу країну я вже не в Іспанії, то краще вже почекати до листопада коли закінчиться термін дії Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Mykola_ Опубліковано: 11 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2023 12 часов назад, DmytroUA2023 сказал: я вже не в Іспанії, то краще вже почекати до листопада коли закінчиться термін дії так Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Ella 3339 Опубліковано: 30 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2023 В 05.09.2023 в 10:23, Alona сказал: напишите сюда в произвольной форме ccar@ccar-cear.org В 05.09.2023 в 05:32, Muha05956 сказал: Вы делали эту процедуру? Какие действия и документы необходимы ? На могли бы вы скинуть мэйл куда писать? Добрый день. Скажите пожалуйста у Вас получилось В 05.09.2023 в 05:32, Muha05956 сказал: Вы делали эту процедуру? Какие действия и документы необходимы ? На могли бы вы скинуть мэйл куда писать? Добрый день. Скажите пожалуйста у вас получилось отказаться от ВЗ онлайн? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ЯнаStar Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 Добрий вечір! в липні 22-го син виїхав з Іспанії до Польщі. Від тимчасового захисту не відмовився бо по телефону у посольстві Іспанії надали інформацію, що якщо отримає захист в іншій країні то ануляція пройде автоматично. Чи це є правда? Як можна дізнатися чи дійсно статус анулювали? Чи можна кудись написати чи звернутися до посольства Іспанії у Польщі? Бо нещодавно у злетів статус захисту у Польщі і органи до яких звернувся син дуже цікавилися чи дійсно немає захисту в іншій країні. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 7 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2023 12 часов назад, ЯнаStar сказал: Добрий вечір! в липні 22-го син виїхав з Іспанії до Польщі. Від тимчасового захисту не відмовився бо по телефону у посольстві Іспанії надали інформацію, що якщо отримає захист в іншій країні то ануляція пройде автоматично. Чи це є правда? Як можна дізнатися чи дійсно статус анулювали? Чи можна кудись написати чи звернутися до посольства Іспанії у Польщі? Бо нещодавно у злетів статус захисту у Польщі і органи до яких звернувся син дуже цікавилися чи дійсно немає захисту в іншій країні. Насправді автоматично захист не закривається в такому випадку, тому вам краще звернутися до Посольства або написати електронного листа до CREADE або подзвонити, де ви оформляли документи в Іспанії. Номера телефонів: CREADE Barcelona: 93 238 21 99 (з 8.00-18.00); CREADE Malaga: 628 216 478 (з 8.00-18.00); CREADE Pozuelo: 666 800 194 (з 8.00-17.00); CREADE Alicante: 96 522 47 89 (з 8.00-18.00). Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ЯнаStar Опубліковано: 7 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2023 1 хвилину тому, Alona сказав: Насправді автоматично захист не закривається в такому випадку, тому вам краще звернутися до Посольства або написати електронного листа до CREADE або подзвонити, де ви оформляли документи в Іспанії. Номера телефонів: CREADE Barcelona: 93 238 21 99 (з 8.00-18.00); CREADE Malaga: 628 216 478 (з 8.00-18.00); CREADE Pozuelo: 666 800 194 (з 8.00-17.00); CREADE Alicante: 96 522 47 89 (з 8.00-18.00). А Ви не підкажете куди писати? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 8 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2023 В 07.12.2023 в 09:33, ЯнаStar сказал: А Ви не підкажете куди писати? Якщо ви отримували від них листи, паперові, то на них має бути вказана електронна адреса для звернень. Якщо немає - то напишіть сюди https://sede.mir.gob.es/opencms/export/sites/default/es/contacto/ 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Vit999 Опубліковано: 9 січня Поділитись Опубліковано: 9 січня доброго часу доби, скажіть будь ласка, якщоми оформили тільки NIE в Іспанії, але на TIE не подавали і ніякої допомоги не отримуємо, і хочемо в іншу країну, чи потрібно якось цей документ закривати чи він нічого не означає Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 14 часов назад, Vit999 сказал: доброго часу доби, скажіть будь ласка, якщоми оформили тільки NIE в Іспанії, але на TIE не подавали і ніякої допомоги не отримуємо, і хочемо в іншу країну, чи потрібно якось цей документ закривати чи він нічого не означає Так, NIE теж необхідно закривати, якщо ви плануєте реєстрацію в іншій країні Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Анастасія08 Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня Підскажіть, будь ласка, я хочу відмовитись від тимчасового захисту в Іспанії та переїхати в іншу країну як мені це зробити. куди треба звернутись? можу я потім продовжити використовувати дебіт-карту Іспанії? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 17 часов назад, Анастасія08 сказал: Підскажіть, будь ласка, я хочу відмовитись від тимчасового захисту в Іспанії та переїхати в іншу країну як мені це зробити. куди треба звернутись? можу я потім продовжити використовувати дебіт-карту Іспанії? Вам треба піти або написати електронного листа до CREADE або подзвонити, де ви оформляли документи в Іспанії. Номера телефонів: CREADE Barcelona: 93 238 21 99 (з 8.00-18.00); CREADE Malaga: 628 216 478 (з 8.00-18.00); CREADE Pozuelo: 666 800 194 (з 8.00-17.00); CREADE Alicante: 96 522 47 89 (з 8.00-18.00). Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Марія Ковальчук Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня Добрий день, я з донькою була в Іспанії з лютого 2022 по квітень 2023р, оформляла тільки NIE строк дії яких закінчився в квітні 2023 року. Ми повернулись в Україну в квітні 2023 року , відмову не писали бо нам сказали що строк дії документів закінчився, тому не треба нічого робити. Зараз ми плануємо переїхати в Австрію. Підскажіть будь ласка чи не буде в мене проблем при оформленні документів? Дякую. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 20 часов назад, Марія Ковальчук сказал: Добрий день, я з донькою була в Іспанії з лютого 2022 по квітень 2023р, оформляла тільки NIE строк дії яких закінчився в квітні 2023 року. Ми повернулись в Україну в квітні 2023 року , відмову не писали бо нам сказали що строк дії документів закінчився, тому не треба нічого робити. Зараз ми плануємо переїхати в Австрію. Підскажіть будь ласка чи не буде в мене проблем при оформленні документів? Дякую. Рекомендую вам заздалегідь написати електронного листа до CREADE і попросити їх дати вам відповідь - чи точно у вас вже немає іспанської реєстрації 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Марія Ковальчук Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 5 годин тому, Alona сказав: Рекомендую вам заздалегідь написати електронного листа до CREADE і попросити їх дати вам відповідь - чи точно у вас вже немає іспанської реєстрації Дякую Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Til Опубліковано: 3 червня Поділитись Опубліковано: 3 червня Добрий день! Підкажіть будь ласка, ми з синоном хочим відмовитись від ТЗ в Іспанії і переїхати в другу країну. Тут пишуть, що треба написати листа в CREADE, але ж як тоді показати в другій країні папір, що ми відмовились. Інформація мабуть прийде email, чи як? І скільки часу ця процедура буде виконуватись? Дякую! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 12 часов назад, Til сказал: Добрий день! Підкажіть будь ласка, ми з синоном хочим відмовитись від ТЗ в Іспанії і переїхати в другу країну. Тут пишуть, що треба написати листа в CREADE, але ж як тоді показати в другій країні папір, що ми відмовились. Інформація мабуть прийде email, чи як? І скільки часу ця процедура буде виконуватись? Дякую! База реєстрації біженців діє по всій території ЄС, але краще все таки попросити надати вам офіційну відповідь на імейл або звичайну пошту Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Олена33333 Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня Доброго дня. Отримали NIE у червні 24 р. Зараз хочемо повернутися до Польщі, де мали карти побиту, не мали там ТЗ. Що треба робити з тим NIE? Дякую Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня 3 часа назад, Олена33333 сказал: Доброго дня. Отримали NIE у червні 24 р. Зараз хочемо повернутися до Польщі, де мали карти побиту, не мали там ТЗ. Що треба робити з тим NIE? Дякую якщо хочете знову отримати документи у Польщі - від NIE треба відмовитись. Також рекомендую заздалегідь дізнатися, чи приймуть вам знову у Польщі, бо вони можуть відмовити у тимчасовому захисті тим, хто отримав документи вже в інших країнах. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.