Перейти до публікації

Як відмовитись від тимчасового захисту в Іспанії

Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

По відмові від ТЗ ще є така інформація:

1. Потрібно зібрати копії всіх документів що видала Іспанія

2. Зповнити заяву

3. Надіслати поштового листа за адресою

Абсолютно точно можна відмовитися в будь якому CREADE, там, де ТЗ зазвичай видають. Їх чотире: Мадрид, Барселона, Малага, Аліканте.

Адреса у Мадриді

C/ Pradillo, 40

28002 - Madrid

Órgano competente OFICINA DE ASILO Y REFUGIO

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Здравствуйте! Подскажите, а при каких обстоятельствах необходимо отказываться от временной защиты? Насколько я знаю если ее где-то в другой стране запросить - то она «автоматически» отменится…

Посилання на коментар

10 часов назад, sashok1337 сказал:

Здравствуйте! Подскажите, а при каких обстоятельствах необходимо отказываться от временной защиты? Насколько я знаю если ее где-то в другой стране запросить - то она «автоматически» отменится…

не во всех странах автоматически закрывается, возможно, кто-то захочет переехать и получить защиту в другой стране, где для начала потребуют аннулировать в Испании документы

Посилання на коментар

Доброго ранку

Скажіть будь ласка, а коли будуть видаватися хоть якась допомога? Що чути? Бо щось Іспанія зовсім повний нуль.... Мабуть звідси всі і витікають. А в мене двоє діток. Якби були кошти і я б виїхала.

Посилання на коментар

В 05.11.2022 в 10:36, ЮліяYuliia сказал:

Доброго ранку

Скажіть будь ласка, а коли будуть видаватися хоть якась допомога? Що чути? Бо щось Іспанія зовсім повний нуль.... Мабуть звідси всі і витікають. А в мене двоє діток. Якби були кошти і я б виїхала.

Доброго дня, Іспанія ввела грошову допомогу для українців, детально ми писали проц е в цьому пості 

Також можна звернутися до Червоного Хреста в Іспанії за допомогою

Посилання на коментар

• 2 місяці потому...

Скажіть, якщо я почала отримувати грошову допомогу від Іспанії, та все таки хочу змінити країну на Германію наприклад, чи зможу я тоді отримати там прихисток та допомогу?

Посилання на коментар

15 часов назад, ЮліяYuliia сказал:

Скажіть, якщо я почала отримувати грошову допомогу від Іспанії, та все таки хочу змінити країну на Германію наприклад, чи зможу я тоді отримати там прихисток та допомогу?

Офіційно вам не можуть вімовити, але деякі землі вже не приймають, рекомендую вам написати заздалегіть письмо в ту землю Німеччини, в яку ви бажаєте переїхати

Посилання на коментар

• 3 тижні потому...

Добрий вечір!Чи можливо закрити тимчасовий захист Іспанії якщо я вже 4 місяці в Україні,чи є якась можливість закрити онлайн?

Посилання на коментар

В 19.02.2023 в 00:46, Анюта26 сказал:

Добрий вечір!Чи можливо закрити тимчасовий захист Іспанії якщо я вже 4 місяці в Україні,чи є якась можливість закрити онлайн?

Доброго дня, рекомендую вам подзвонити їм на гарячу лінію для вирішення цього питання 
(+34) 91 399 00 09 

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, якщо ми хочемо виіхати з Іспанії і подати документи на тимчасовий захист в Німеччині, чи наші ТІЕ (тимчасовий захист) в Іспанії анулюється автоматично, чи потрібно анульовувати? Дякую.

Посилання на коментар

Доброго вечора! Де можна дізнатися чи можу я отримати Тимчасовий Захист в Німеччині якщо перед цим мала Чешский  ТЗ (скоро добігає кінець). Дякую за відповіді !

Посилання на коментар

13 часов назад, Юлія Жукова сказал:

Доброго вечора! Де можна дізнатися чи можу я отримати Тимчасовий Захист в Німеччині якщо перед цим мала Чешский  ТЗ (скоро добігає кінець). Дякую за відповіді !

Вам необхідно заздалегіть написати на електронну пошту до Landesaufnahmestellen тої Федеральної землі Німеччини, куди ви збираєтесь їхати, щоб вони відповіли - чи можуть вас прийняти

Посилання на коментар

16 часов назад, Лалі сказал:

Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, якщо ми хочемо виіхати з Іспанії і подати документи на тимчасовий захист в Німеччині, чи наші ТІЕ (тимчасовий захист) в Іспанії анулюється автоматично, чи потрібно анульовувати? Дякую.

Ні, автоматично не анулюється, вам необхідно закрити його перед від'їздом 

Посилання на коментар

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

• Створити...