Sofia_Petrenko Опубліковано: 3 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2022 По відмові від ТЗ ще є така інформація: 1. Потрібно зібрати копії всіх документів що видала Іспанія 2. Зповнити заяву 3. Надіслати поштового листа за адресою Абсолютно точно можна відмовитися в будь якому CREADE, там, де ТЗ зазвичай видають. Їх чотире: Мадрид, Барселона, Малага, Аліканте. Адреса у Мадриді C/ Pradillo, 40 28002 - Madrid Órgano competente OFICINA DE ASILO Y REFUGIO Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
sashok1337 Опубліковано: 3 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2022 Здравствуйте! Подскажите, а при каких обстоятельствах необходимо отказываться от временной защиты? Насколько я знаю если ее где-то в другой стране запросить - то она «автоматически» отменится… Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 4 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2022 10 часов назад, sashok1337 сказал: Здравствуйте! Подскажите, а при каких обстоятельствах необходимо отказываться от временной защиты? Насколько я знаю если ее где-то в другой стране запросить - то она «автоматически» отменится… не во всех странах автоматически закрывается, возможно, кто-то захочет переехать и получить защиту в другой стране, где для начала потребуют аннулировать в Испании документы Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ЮліяYuliia Опубліковано: 5 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2022 Доброго ранку Скажіть будь ласка, а коли будуть видаватися хоть якась допомога? Що чути? Бо щось Іспанія зовсім повний нуль.... Мабуть звідси всі і витікають. А в мене двоє діток. Якби були кошти і я б виїхала. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 7 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2022 В 05.11.2022 в 10:36, ЮліяYuliia сказал: Доброго ранку Скажіть будь ласка, а коли будуть видаватися хоть якась допомога? Що чути? Бо щось Іспанія зовсім повний нуль.... Мабуть звідси всі і витікають. А в мене двоє діток. Якби були кошти і я б виїхала. Доброго дня, Іспанія ввела грошову допомогу для українців, детально ми писали проц е в цьому пості Також можна звернутися до Червоного Хреста в Іспанії за допомогою Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ЮліяYuliia Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Скажіть, якщо я почала отримувати грошову допомогу від Іспанії, та все таки хочу змінити країну на Германію наприклад, чи зможу я тоді отримати там прихисток та допомогу? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.