Sofia_Petrenko Опубліковано: 3 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2022 По відмові від ТЗ ще є така інформація: 1. Потрібно зібрати копії всіх документів що видала Іспанія 2. Зповнити заяву 3. Надіслати поштового листа за адресою Абсолютно точно можна відмовитися в будь якому CREADE, там, де ТЗ зазвичай видають. Їх чотире: Мадрид, Барселона, Малага, Аліканте. Адреса у Мадриді C/ Pradillo, 40 28002 - Madrid Órgano competente OFICINA DE ASILO Y REFUGIO Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
sashok1337 Опубліковано: 3 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2022 Здравствуйте! Подскажите, а при каких обстоятельствах необходимо отказываться от временной защиты? Насколько я знаю если ее где-то в другой стране запросить - то она «автоматически» отменится… Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 4 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2022 10 часов назад, sashok1337 сказал: Здравствуйте! Подскажите, а при каких обстоятельствах необходимо отказываться от временной защиты? Насколько я знаю если ее где-то в другой стране запросить - то она «автоматически» отменится… не во всех странах автоматически закрывается, возможно, кто-то захочет переехать и получить защиту в другой стране, где для начала потребуют аннулировать в Испании документы Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ЮліяYuliia Опубліковано: 5 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2022 Доброго ранку Скажіть будь ласка, а коли будуть видаватися хоть якась допомога? Що чути? Бо щось Іспанія зовсім повний нуль.... Мабуть звідси всі і витікають. А в мене двоє діток. Якби були кошти і я б виїхала. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 7 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2022 В 05.11.2022 в 10:36, ЮліяYuliia сказал: Доброго ранку Скажіть будь ласка, а коли будуть видаватися хоть якась допомога? Що чути? Бо щось Іспанія зовсім повний нуль.... Мабуть звідси всі і витікають. А в мене двоє діток. Якби були кошти і я б виїхала. Доброго дня, Іспанія ввела грошову допомогу для українців, детально ми писали проц е в цьому пості Також можна звернутися до Червоного Хреста в Іспанії за допомогою Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ЮліяYuliia Опубліковано: 31 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2023 Скажіть, якщо я почала отримувати грошову допомогу від Іспанії, та все таки хочу змінити країну на Германію наприклад, чи зможу я тоді отримати там прихисток та допомогу? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 1 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2023 15 часов назад, ЮліяYuliia сказал: Скажіть, якщо я почала отримувати грошову допомогу від Іспанії, та все таки хочу змінити країну на Германію наприклад, чи зможу я тоді отримати там прихисток та допомогу? Офіційно вам не можуть вімовити, але деякі землі вже не приймають, рекомендую вам написати заздалегіть письмо в ту землю Німеччини, в яку ви бажаєте переїхати Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Анюта26 Опубліковано: 18 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2023 Добрий вечір!Чи можливо закрити тимчасовий захист Іспанії якщо я вже 4 місяці в Україні,чи є якась можливість закрити онлайн? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 20 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2023 В 19.02.2023 в 00:46, Анюта26 сказал: Добрий вечір!Чи можливо закрити тимчасовий захист Іспанії якщо я вже 4 місяці в Україні,чи є якась можливість закрити онлайн? Доброго дня, рекомендую вам подзвонити їм на гарячу лінію для вирішення цього питання (+34) 91 399 00 09 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Лалі Опубліковано: 5 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2023 Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, якщо ми хочемо виіхати з Іспанії і подати документи на тимчасовий захист в Німеччині, чи наші ТІЕ (тимчасовий захист) в Іспанії анулюється автоматично, чи потрібно анульовувати? Дякую. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Юлія Жукова Опубліковано: 5 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2023 Доброго вечора! Де можна дізнатися чи можу я отримати Тимчасовий Захист в Німеччині якщо перед цим мала Чешский ТЗ (скоро добігає кінець). Дякую за відповіді ! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 6 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2023 13 часов назад, Юлія Жукова сказал: Доброго вечора! Де можна дізнатися чи можу я отримати Тимчасовий Захист в Німеччині якщо перед цим мала Чешский ТЗ (скоро добігає кінець). Дякую за відповіді ! Вам необхідно заздалегіть написати на електронну пошту до Landesaufnahmestellen тої Федеральної землі Німеччини, куди ви збираєтесь їхати, щоб вони відповіли - чи можуть вас прийняти Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 6 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2023 16 часов назад, Лалі сказал: Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, якщо ми хочемо виіхати з Іспанії і подати документи на тимчасовий захист в Німеччині, чи наші ТІЕ (тимчасовий захист) в Іспанії анулюється автоматично, чи потрібно анульовувати? Дякую. Ні, автоматично не анулюється, вам необхідно закрити його перед від'їздом Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Олександра Кулібаба Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можливо оформити процедуру відмови від тимчасового захисту в Іспанії онлайн, якщо я фізично не можу повернутися Іспанії? В такому разі, куди саме потрібно звертатися і які документи заповнювати? Дякую! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 5 минут назад, Олександра Кулібаба сказал: Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можливо оформити процедуру відмови від тимчасового захисту в Іспанії онлайн, якщо я фізично не можу повернутися Іспанії? В такому разі, куди саме потрібно звертатися і які документи заповнювати? Дякую! Подзвоніть на гарячу лінію (+34) 91 399 00 09 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Олександра Кулібаба Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 дякую! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
лінаM Опубліковано: 21 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2023 Доброго дня. Де знайти заяву на відмову? Чи що саме писати? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 22 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2023 15 часов назад, лінаM сказал: Доброго дня. Де знайти заяву на відмову? Чи що саме писати? Заяву можете написати у вільній формі, від свого імені, описавши у письмі причину відʼїзду Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
лінаM Опубліковано: 22 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2023 Але як саме писать не розумію? Є в когось зразок? І до кого адресується заява, що вказувати? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Володимир0707 Опубліковано: 8 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2023 Доброго дня, можливо хтось знає чи можливо відновити тимчасовий захист в Іспаніії «, якщо я його помилково анолював(( можливо є вихід, буду вдячний за інформацію, дякую! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 9 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2023 17 часов назад, Володимир0707 сказал: Доброго дня, можливо хтось знає чи можливо відновити тимчасовий захист в Іспаніії «, якщо я його помилково анолював(( можливо є вихід, буду вдячний за інформацію, дякую! Якщо у вас є поважна причина - можна, офіційно відмовити в захисті не мають права Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
yowaiken Опубліковано: 2 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2023 Доброго дня. При виїзді з Іспанії в Польщу не анулював «ТЗ», тепер Польща вимагає «відмову від ТЗ в Іспанії», чи можливо це зробити у Польщі? І якщо ні, то є якийсь зразок заяви на подачу відмови від ТЗ? Або ще краще, чи є контакти куда можна звернутися за порадою? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 В 02.09.2023 в 15:01, yowaiken сказал: Доброго дня. При виїзді з Іспанії в Польщу не анулював «ТЗ», тепер Польща вимагає «відмову від ТЗ в Іспанії», чи можливо це зробити у Польщі? І якщо ні, то є якийсь зразок заяви на подачу відмови від ТЗ? Або ще краще, чи є контакти куда можна звернутися за порадою? Це можливо зробити віддалено, напишіть на електронну пошту у центр мігрантів в Іспанії 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Muha05956 Опубліковано: 5 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2023 19 часов назад, Alona сказал: Це можливо зробити віддалено, напишіть на електронну пошту у центр мігрантів в Іспанії Вы делали эту процедуру? Какие действия и документы необходимы ? На могли бы вы скинуть мэйл куда писать? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 5 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2023 4 часа назад, Muha05956 сказал: Вы делали эту процедуру? Какие действия и документы необходимы ? На могли бы вы скинуть мэйл куда писать? напишите сюда в произвольной форме ccar@ccar-cear.org Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.