Sofia_Petrenko Опубліковано: В середу в 10:14 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:14 Що таке ВІП квиток і що мається на увазі під терміном "гарантія здоров’я"? Додаткове медичне страхування, а саме медична зубна страховка, надає можливість легко заключити подальше приватне страхування. Приватна медична страховка має низку переваг, але отримати її не так легко. Для укладення приватної страховки потрібно надати ряд доказів, що у вас немає проблем зі здоров’ям. Страхова компанія оцінює ризики і вибірково укладає договори, але заключити контракт на додаткове медичне страхування є доступнішою опцією. Це означає, що у вас є державна медична страховка, а додаткова приватна покриває те, що не покриває державна. Гарантія здоров’я діє до 49 років. Після цього віку гарантія здоров’я не поширюється. Які бувають додаткові зубні медичні страховки? Що означають плани додаткового страхування? Є два основних підвиди додаткового страхування, кожен із них має три плани, які відрізняються покриттям, спектром послуг і вартістю. Основні послуги, які може надавати ваша страховка: корекція зору, зубне протезування, лікування пародонтозу, профілактика, та покриття під час подорожей. Чи є знижки для сімейних страховок? Так, для дітей та молоді до 20 років внесок знижується на 2 євро за умови, що доросла особа застрахована в цьому ж договорі. Є також спеціальні тарифні плани для студентів. Коли вступає в силу додаткова стоматологічна страховка? Термін очікування – три місяці. Чи покриває додаткова зубна страховка ортодонтію (брекети)? Ортодонтія для дорослих не покривається, за винятком випадків, коли через нещасний випадок виникла необхідність у корекції прикусу чи зубів. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.