Перейти до публікації

Як знайти україномовного або російськомовного лікаря в Німеччині?


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Doctolib – сайт для пошуку лікарів для українців по всій Німеччині

Doctolib − це спеціалізований сайт, а також додаток для телефону або комп’ютеру, на якому можна знайти потрібного спеціаліста, у тому числі українських лікарів у Німеччині. Лікарі, що є в переліку програми, спілкуються українською або російською. Для того, щоб знайти потрібного фахівця, потрібно виконати декілька пунктів:

- Перейдіть на сайт Doctolib.de або завантажте додаток додаток;

- Якщо це сайт, натисніть три крапки у верхньому правому кутку і оберіть переклад на українську чи російську;

- Якщо це додаток, у пошуку введіть потрібне місто та вкажіть спеціалізацію лікаря.

- У верхній панелі пошуку є кнопка «фільтри». Там потрібно обрати зрозумілу для вас мову.

Так система підбере спеціалістів у потрібній галузі, які спілкуються вибраною вами мовою. А для того, щоб сайт підібрав коректні результати, потрібно знати термінологію німецькою мовою. При цьому стануть корисними такі ключові фрази:

- сімейний лікар – Arzt;

- педіатр – Kinderarzt;

- дерматолог – Dermatologe;

- пульмонолога – Pneumologe;

- гінеколога – Gynäkologe;

- фізіотерапевт – Physiotherapeut;

- психолог – Psychologe;

- психотерапевт – Psychiater.

Лікар загальної практики, терапевт для українців, Берлін

Пані Хелен Кольбе − терапевт, вона консультує з основних питань щодо стану здоров’я. До неї можна звертатися, якщо вас щось турбує, але ви не знаєте, до якого вузького спеціаліста звернутися. Раніше ми писали, як записатися в Німеччині до лікаря. Хелен консультує німецькою, англійською, французькою, російською та українською мовами. Послуги спеціаліста може покривати державна, юридична або приватна страховка.

Час роботи: з понеділка до п’ятниці з 8.30 – 13.00, у середу – до 18.00.

Телефон: 030 720110150

Записатися онлайн можна за посиланням.

Гінеколог, ортопед, хірург, онколог, уролог для українців, Лейпциг

Центр надання медичної допомоги знаходиться на баз Лікарні Св. Єлизавети, яка вважається будинком стандартного догляду. Тут функціонують 12 медичних відділень, що надають допомогу в таких галузях:

- внутрішня та паліативна медицина;

- геріатрії та геріатрична травматологія;

- загальна хірургія;

- ортопедія;

- хірургія нещасних випадків;

- гінекологія та акушерство;

- неонатології;

- урологія;

- радіологія;

- анестезіологія та інтенсивна терапія.

Крім того, в центрі надання медичної допомоги працює міждисциплінарне амбулаторне відділення невідкладної допомоги. Також в медичному закладі можна отримати необхідну психологічну допомогу зрозумілою для вас мовою.

Телефон: 0341 39597920

Адреса: Biedermannstraße 84

Терапевт, ендокринолог та гастроентеролог для українців, Дюссельдорф та Ратінген

Медичний заклад Клініка загальної сімейної медицини Praxis Dr. Korenblum + Kollegen існує відносно недовго, однак вони дотримуються 50-річних традицій доктора Ессер-Кьорхольца. З пацієнтами працюють 10 спеціалістів та асистентів внутрішньої та загальної медицини. Вони не лише консультують та обстежують стан здоров’я, але й проводять тренінги для кращого знайомства з особливостями організму людини та протидії захворювань.

Лікарі спеціалізуються на детальній діагностиці, яка передбачає широкі обстеження, ініціацію та координацію терапевтичних заходів. У медичному закладі займаються психосоматичною допомогою, яка передбачає вивчення та аналіз психосоматичного стану. Профілактичні перевірки проводять як у дорослих, так і в неповнолітніх. Сюди відносяться:

- скринінг стану шкіри;

- профілактика раку;

- повний огляд здоров’я.

Також у клініці здійснюють лабораторні дослідження, проводять апаратну діагностику, до якої належить ЕКГ, тривале вимірювання тиску, спірометрія, УЗД черевної порожнини, щитовидної залози та судин.

За бажання можна отримати поради щодо харчування, адже спеціалісти клініки займаються профілактикою цукрового діабету, лікуванням ожиріння, слідкують за обміном речовин, досліджують рівень вітамін в організмі, обстежують сан шлунково-кишкового тракту.

Якщо пацієнти малорухомі, мають гострі або хронічні захворювання, лікарі їх відвідують вдома. Сюди також відносяться люди поважного віку, які проживають у притулках.

Час роботи: щодня з 8.00 до 18.00 (середа та п’ятниця з 8.00 до 12.00) та в суботу з 9.00 до 11.00.

Контакти: електронна пошта holthausen@korenblum-kollegen.de, телефон 0211 752 000 (Дюссельдорф), 02102 123 76 13 (Ратінген)

Сімейний лікар, терапевт у Вупперталі

Сімейний лікар та фахівець з паліативної допомоги Хелена Малькус (Helena Malkus) пропонує загальну базову медичну допомогу, як при гострих захворюваннях, так і для профілактичного лікування або післяопераційного відновлення. Фахівець консультує німецькою та російською мовами.

Характеристики лікаря загальної практики :

- внутрішня медицина;

- паліативна допомога;

- гігієна;

- епідеміологія та громадське здоров’я.

Якщо ваш стан не дозволяє прийти до лікарні самостійно, фахівці приїдуть з оглядом додому.

Час роботи: з понеділка до п’ятниці – 8.00 – 12.00, в окремі дні з 16.00 – 18.30.

Контакти: для консультації потрібно попередньо записатися на прийом за телефоном 0202 – 76 92 44 25 або написати на електронну пошту praxis_helena.malkus@gmx.de.

Лікар-психотерапевт у Берліні

Лікар-психотерапевт Тетяна Отт консультує німецькою та російською мовами. Для того, щоб скористатися послугами, потрібно мати приватну страховку або оплачувати сеанси самостійно. Державні медичні страхові компанії не покривають подібних витрат.

Спеціаліст займається глибинною психологією, тренінгами, психологією, психотерапією, педагогічними та сімейними консультаціями, а також діагностикою захворювань. Серед симптомів, лікуванням яких займається Тетяна, є наступні:

- вигоряння;

- депресія;

- тривожні розлади;

- стрес;

- обсесивно-компульсивні розлади.

Кожен пацієнт має індивідуальну ситуацію, тому ціни також у всіх відрізняються. Базове заняття тривалістю в 50 хв може коштувати 135 євро. Лікар працює в офісі, а також онлайн (Skype або Zoom), якщо пацієнту так зручніше. Заняття для пари зазвичай триває 90 хв і за стандартом коштує 230 євро.

Години роботи: з понеділка до п’ятниці – 10.00-19.00.

Адреса клініки:Laubacher Strasse 38, 14197 Berlin.

Записатися на прийом можна за посиланням.

Джерело

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...