Перейти до публікації

Професійні мовні курси для українців у Німеччині


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Якщо після закінчення інтеграційних або інших курсів німецької мови ви хочете продовжити навчання, то за певних умов ви можете відвідувати професійні мовні курси .

Що таке професійні мовні курси

Існують різні види професійно орієнтованих курсів німецької мови. Є базові модулі, в рамках яких ви можете покращити загальне знання мови та спеціальні модулі з певною тематичною спрямованістю. Базові модулі пропонують почати навчання з рівня B1, B2 або C1 і досягти рівня C2. Спеціальні модулі дозволяють вам, наприклад, вивчати спеціалізовані терміни, що стосуються вашої професії, або розпочати навчання з нижчого рівня (A1 або A2), якщо ви не змогли вивчити інтеграційні курси.

За наявності дозволу на перебування (Aufenthaltserlaubnis): Ви можете відвідувати професійно-орієнтовані курси німецької мови, якщо ви маєте дозвіл на перебування в Німеччині і зареєстровані як безробітний в Jobcenter або федеральному агентстві з працевлаштування (Bundesagentur für Arbeit), або вже освоюєте нову спеціальність або ваш диплом, отриманий за кордоном, перебуває у процесі визнання у Німеччині.

Скільки коштують такі курси

Якщо ви зареєстровані як безробітний, перебуваєте в процесі визнання в Німеччині вашої освіти, здобутої за кордоном, шукайте або вже освоюєте нову спеціальність і Jobcenter або агентство з працевлаштування затвердили вашу участь у таких курсах, їх оплату вони також візьмуть на себе.

Якщо ви вже працюєте та хотіли б відвідувати професійно-орієнтовані курси німецької мови, щоб покращити свої знання, то половину вартості ви повинні будете сплатити самостійно. Ви також можете попросити свого начальника сплатити витрати за вас.

@ASA_de

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...