Перейти до публікації

Безкоштовні онлайн-курси німецької мови для українців


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Безплатні мовно-інтеграційні курси від IBB

Це один з найбільших центрів навчання в Німеччині, який пропонує серію курсів з базовими знаннями німецької та основи професійного життя. Навчання тут безкоштовно, тому його повністю фінансує держава за спеціальною програмою. Тут вам пропонують:

- уроки німецької мови;

- допомога з пошуком роботи;

- заняття через відеочат;

- безкоштовний планшет у подарунок.

Протягом 8-ми тижнів ви освоїте один мовний рівень, а також отримаєте особисті рекомендації щодо пошуку праці. Семінари про роботу викладають україномовні та російськомовні тренери.

Серед тем, які ви будете освоювати: комунікація, лексика в особистому та професійному житті, а також аналіз ситуації на ринку праці, визначення професійних цілей тощо.

Ваша участь у проекті може бути повністю оплачена агентством з працевлаштування або центром зайнятості. Для цього потрібно зареєструватися і отримати ваучер на активацію та працевлаштування. Після закінчення програми Ви отримаєте сертифікат про проходження курсів.

Програма триває з 24-го квітня поточного року до 22-го березня наступного. Заходьте на сайт центру навчання IBB, щоб обрати свою групу та зареєструватися.

Безплатне онлайн-навчання від порталу vhs

Цей навчальний портал пропонує безкоштовні курси для грамотного оволодіння мовою. Курси призначені для дорослих, які можуть вивчити мову на рівні A1, A2, B1 та B2. Для користувачів курсу пропонують наступні програми: писання, читання та писання на роботі.

На дисциплінах з письма ви зможете покращити свою мовну грамотність у текстах та листах. Окремий курс – письмо для роботи – спрямований на конкретні тексти та документацію, з якою ви можете зіштовхнутись в робочому офісі. Ви навчитеся правильно тлумачити такі тексти та писати аналогічні.

Для закріплення пройдених матеріалів, після кожного заняття ви будете отримувати домашнє завдання. Та це будуть не загальні завдання з підручника. Викладачі підбирають вправи для кожного учня індивідуально. Концепція порталу передбачає поєднання людського досвіду та технологічного прогресу. Таким чином спеціальна програма перевіряє зроблені завдання, а ви разом з викладачем аналізуєте помилки.

Вчитися можна у будь-який зручний для вас час. Програма завжди доступна для входу та активації занять. Окрім німецької, також можна вивчати математику та англійську.

Безкоштовні онлайн-курси німецької мови на платформі lingohut

На цих онлайн-курсах можна оволодіти німецької на різних рівнях. На сайті є розділ «Розклад та зміст курсу» з інформацією про кожне заняття. Там ви можете познайомитися з переліком запропонованих для вивчення тем та зафіксувати час занять. У середньому один урок триває 1,5-3 год.

Мовні рівні, які пропонує платформа:

А1 – гарний варіант для тих, хто розпочинає вивчення мови.

А2 – підходить для тих, хто знає німецьку на розмовному рівні і хоче покращити свої навички.

Окрім базових, є рівні А2/В1, В1, В2 для глибшого вивчення мови.

Цей сайт стане для вас справжньою знахідкою, якщо ви проживаєте в Австрії. Тут запропоновані окремі уроки про культуру та традиції цієї країни. Також на сайті є додаткові курси з наступних тем, як: гастрономія, готельна справа, мистецтво та культура, а також різні професії та галузі.

Для самостійного вивчення мови за цим курсом можна завантажити підручник, де розписано матеріали для вправ, самі вправи та навіть етапи підготовки до державного іспиту. Посібник доступний на 18-ти мовах, у тому числі – українською.

Для того, щоб долучитися до навчання, вам необхідно мати:

доступ до інтернету;

ноутбук, смартфон чи планшет;

за бажанням – мікрофон та камера.

Авторські безплатні онлайн-курси від Ольги Лібентріт

Авторка безплатних онлайн-курсів німецької мови для різних рівнів має досвід вивчення іноземних мов після життя в Польщі, Швейцарії та Німеччині. Курси проходять щодня о 10.00 за німецьким часом. Присутні на уроках, можуть писати питання в загальний чат і разом розбиратися з незрозумілими моментами. Якщо вам незручно у цей час або ви не можете долучатися щоденно, можете переглянути відео пізніше, бо вони зберігаються на сайті. Заняття для вивчення одного мовного рівня тривають місяць.

Що вам обіцяють на цих курсах:

- стисла та чітка інформація;

- після першого курсу ви зможете розмовляти та відповідати на питання;

- за бажання ви зможете надіслати викладачу домашню роботу на перевірку.

Також можна ввести свою пошту у спеціальне віконечко і безкоштовно отримати німецький розмовник.

Безплатні онлайн-курси німецької мови від волонтерів на сайті tutor space

Цей сайт містить оголошення викладачів, студентів та просто носіїв мови, які хочуть безкоштовно вчити українських біженців. Зручно те, що ви можете обрати викладача за описом, прочитавши його пропозиції та відгуки про нього. Серед пропозицій на сьогодні відмінні відгуки мають такі онлайн-курси від репетиторів:

- Онлайн-заняття з викладачкою з Мюнхена, яка закінчила середню школу і вивчає бізнес-адміністрацію. Вона є носієм німецької мови, разом з тим вільно володіє англійською. Викладачка пропонує написати їй і вказати зручний для вас час.

- Онлайн-заняття з викладачем із Берліну. Заняття відбуваються щосуботи об 11.00 на платформі Zoom. Курс призначений для українців, які вже пройшли інтеграційні курси, але потребують більшої підтримки у вивченні мови.

- Онлайн-заняття з німецької для українських дітей, зокрема учнів. Заняття проводить студентка, яка, завдяки юному віку, може зацікавити дитину та пояснити їй складні теми простими словами. Також тьютор пропонує разом вивчати фізику, англійську, історію, хімію, німецьку, математику та географію.

Джерело

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...