Перейти до публікації

Найдоступніші райони для оренди в Римі


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Відповідно до останніх даних, опублікованих онлайн-порталом нерухомості Immobiliare.it, середня ціна оренди в Римі обійдеться вам майже в 17 євро за кв. м.

Це означає, що квартира площею 50 кв. м коштуватиме в середньому близько 850 євро на місяць.

Вартість оренди в Римі є найвищою за весь час, а ціни на оренду квадратного метра майже на 2 євро вищі, ніж у цей час минулого року.

Такі експерти з агентства нерухомості Solo Affitti підкреслили у своєму останньому звіті, що зростання цін на короткострокову оренду та майбутній ювілей Риму стали причиною зростання цін.

За ціною понад 20 євро за квадратний метр (це приблизно 1000 євро за квартиру площею 50 квадратних метрів), історичний центр, а також популярні місця Трастевере, Тестаччо, Сан-Джованні, Ре-ді-Рома, Паріолі, Фламініо, Авентіно, Праті, і Salario заборонені для багатьох.

Однак у деяких віддалених частинах Риму все ще є кілька місць, де ви можете отримати більше за свої гроші.

Оскільки наявні дані не дають середньомісячної ціни оренди, ми розрахували середньомісячну вартість квартири площею 50 квадратних метрів, щоб отримати більш відчутне уявлення про ціни, які ви можете очікувати.

 

Аппіо Клавдіо і Капанелле

Зона Appio Claudio і Capannelle ідеально підходить для тих, хто хоче втекти від міської суєти. Окрім ціни, інші переваги включають близькість до найбільшого парку Риму (Parco degli Acquedotti) та кільцевої дороги (Grande Raccordo Anulare), якщо ви захочете втекти від міста та досліджувати ширший регіон Лаціо на вихідних.

Appio Claudio також знаходиться поблизу станцій метро Subaugusta та Lucio Sestio. Капанелле знаходиться трохи далі від станцій метро, але його обслуговує залізнична лінія, яка перевозить жителів до центрального вокзалу Риму Терміні.

Середня ціна квадратного метра: € 13,45.

Середньомісячна ціна за 50 квадратних метрів: € 672,5

 

 Портуензе

У цьому районі ціни на оренду такі ж, як у Аппіо Клаудіо та Каппанелле. На відміну від них, він ближче до центру Риму та межує з більш дорогими районами, такими як Марконі та Монтеверде.

До Портунезі немає зупинки метро, але є залізнична станція. Серед визначних пам’яток району – парк Тевере-Мальяна, який межує з річкою Тибр.

Середня ціна за квадратний метр: €13,65

Середня місячна ціна за 50 квадратних метрів: 682,5 євро

 

Монті Тібуртіна і П'єтралата

Слід визнати, що ці два райони не найкрасивіші, але якщо влаштування на роботу та центр є головним пріоритетом, то вони, мабуть, найкращі з найдоступніших районів для життя в Римі. Кожна з них обслуговується станцією метро, а Тібуртіна є другою за величиною станцією Риму після Терміні.

Середня ціна за квадратний метр: €14,01

Середня місячна ціна за 50 квадратних метрів: 700 євро

 

 Таленті, Монті Сакро і Нуово Саларіо

На північ від Монті-Тібуртіна і П'єтралата розташовані райони Таленті, Монті-Сакро і Нуово-Саларіо. Район кращий, і це відображає дещо вища середня ціна.

Тут є зупинки метро та залізничні станції для пасажирів, а також парки та численні кафе.

Середня ціна за квадратний метр: €14,6

Середньомісячна ціна за 50 квадратних метрів: € 730

 

 Аппія Піньятеллі, Ардеатіно і Монтаньола

Щоб отримати найкраще від життя в цих районах, потрібно придбати автомобіль, оскільки транспорту тут мало. Однак те, що цим кварталам не вистачає транспорту, вони компенсують зеленню, оскільки всі вони знаходяться поблизу знаменитого парку Аппіа Антика. Якщо ви бажаєте побути тут на вихідних, є чим зайнятися.

Тим не менш, цей район, ймовірно, найкраще підходить для тих, хто має доступ до автомобіля або працює з дому.

Середня ціна квадратного метра: € 14,88

Середньомісячна ціна за 50 квадратних метрів: € 730

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...