Перейти до публікації

Як приїхати в Україну з Нідерландів у 2024 році


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Авіапереліт з Нідерландів до українського кордону + потяг/автобус.

Найбільш зручний та швидкий спосіб доїхати до України – прилетіти в один з аеропортів Європи, а звідти продовжити подорож наземним транспортом – потягом чи автобусом. 

 

Нідерланди – Польща

До Варшави можна дістатись на прямому рейсі з Амстердаму та Ейндховена. Вартість квитка від 30 до 300 євро. Час у дорозі  близько 1 години 55 хвилин. Виліт з Амстердаму можливий кілька разів на день о 10:30, 14:00 та 17:00. 

Краків – найближчий до українського кордону польський аеропорт, у яких здійснюються прямі перельоти з Амстердаму та Ейндховена. У Жешув (Ряшів) можна прилетіти виключно з пересадкою, зазвичай у Варшаві.

 

Нідерланди – Молдова

В аеропорт Кишинів з Нідерландів літає прямий рейс з Амстердаму, однак лише двічі на тиждень (у середу та суботу). Час вильоту у середу о 15:30, прибуття о 19:30, у суботу – о 14:40, прибуття о 18:25. Вартість квитка від 140 євро. 

Відстань до українського кордону від Кишинева 130 км – пункт пропуску Паланка (Одеська область). Найближче українське велике місто: Одеса.

 

Нідерланди – Словаччина

Прямий переліт з Нідерландів до Словаччини здійснюється з аеропорту Ейндховен, прибуває рейс до словацької столиці Братислава. Виліт тричі на тиждень – у понеділок, середу та неділю. Час вильоту о 12:40, 16:45 та 19:45 (залежно від дня тижня).

 

Нідерланди – Угорщина 

У найближчий до українського кордону угорський аеропорт Дебрецен можна прилетіти з Ейндховена на прямому рейсі двічі на тиждень (у четвер та неділю). Вартість квитка від 69 євро. 

До Будапешту здійснюються прямі рейси з Амстердаму та Ейндховену. Час у дорозі близько 2 годин, вартість квитка від 60 євро. З Будапешта прямий поїзд їде до Києва.

 

Нідерланди – Румунія 

До Сучави доступні перельоти виключно з пересадкою, зазвичай у Лондоні. Вартість квитка від 90 євро, тривалість поїздки від 5 годин 30 хвилин. 

Із Сучави можна легко доїхати до Чернівців.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...