Перейти до публікації

У Нідерландах ввели новий внесок за тривале навчання


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Студентське життя вже повне викликів: висока вартість житла, зростання витрат на електроенергію та складний ринок праці. Але тепер до цього додається новий випробування – додатковий внесок за тривале навчання.

Згідно з пропозицією коаліційних партій PVV, VVD, NSC та BBB, студенти, які мають затримку в навчанні більш ніж на один рік, мають сплатити 3000 євро зверху до поточної плати за навчання у розмірі 2530 євро, починаючи з 2026-2027 навчального року.

Такі нововведення викликають хвилю обурення серед студентів та студентських асоціацій, адже часто затримка в навчанні - це звичайна частина студентського життя. Причини можуть бути різними: участь у студентських організаціях, спортивні заходи або необхідність підробітку.

Студентські та громадські організації уже висловили своє несхвалення цієї ініціативи та направили відкритий лист з вимогою скасувати цей захід.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...