Перейти до публікації

Інформація щодо страхування для в'їзду у Канаду для біженців


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Канадське законодавство зобовʼязує іноземців, які в'їжджають до країни, мати страховий поліс. При цьому залежно від мети подорожі та тривалості перебування, до страхування висувають різні вимоги.

 

Від чого залежить тип страхового поліса для вʼїзду в Канаду? 

Не всі поліси страхування подорожей або медичного страхування однакові та підійдуть саме для вашого перебування. На тип покриття, яке вам потрібно, впливає наступний ряд факторів: 

• Тривалість перебування.

• Провінції та території, які ви плануєте відвідати.

• Запланована діяльність під час перебування (наприклад, заняття зимовими видами спорту та пригодницький туризм може вимагати наявності спеціального покриття).

 

Які вимоги висувають до страхового поліса для вʼїзду в Канаду? 

Вимоги щодо страхування в Канаді відрізняються залежно від типу візи, запланованої діяльності та тривалості перебування в країні.

 

Туристичні візи

Канада є дуже популярним напрямом серед туристів. Держава  відома у всьому світі своїм величезним незайманим ландшафтом, унікальною сумішшю культур і багатогранною історією. 

Туристичне страхування входить до переліку обовʼязкових документів при отриманні візи до Канади, а також його наявність є умовою подорожі по eTA (електронний дозвіл на подорож).

 

Оформити поліс необхідно на весь період перебування в країні. Він має покривати широке коло ризиків (візит до лікарів, лікування в стаціонарі, ліки тощо). 

 

Студентські візи

Іноземні студенти в Канаді мають право на отримання картки державного медичного страхування Health Card, однак кожна провінція самостійно вирішує, чи надаватимуться медичні послуги іноземним студентам.

 

Дозвіл на роботу

Експати, які їдуть до Канади на роботу також підпадають під систему національного страхування Health Card. Проте, як і у випадку зі студентським страхуванням, діяти поліс починає після певного періоду.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...