Alona Опубліковано: 22 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2022 Ukrainian Pop School в Амстердамі запрошує на навчання дітей з України. Навчання проводиться українською мовою, для дітей 5-11 классів, безкоштовно. Кожного дня учні також мають уроки голландською мови з носіями. Навчання проходіть кожного дня окрім вихідних з 09:30 до 15:00. Учні мають безкоштовне дворазове харчування протягом навчального дня. Адреса: Amsterdam, Van Marwijk koolstraat 14\15 Metro Overamstel Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Tamara Grankina Опубліковано: 25 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2022 (змінено) Доброго дня! Мене звуть Тамара Гранкіна. Я вчитель хімії, навчаю дітей вже більше 30 років. Маю великий досвід якісної підготовки учнів до іспитів в вищі навчальні заклади як в Україні, так і в країнах Європи. Маю звання "Заслужений вчитель України". Останні 5 років працюю тільки онлайн. Зараз живу у Словенії. Готова працювати з учнями онлайн в групах або індівідуально. Можу вести уроки українською або російською мовами. Як що вам потрібні такі співробітники, то буду рада співпрацювати з вами. tmgrankina1@gmail.com Змінено 25 квітня 2022 користувачем Tamara Grankina помилка Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
anna_handemade Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 Доброго дня.Скажіть,будь ласка,як з вами зв'язатись,щоб дізнатися детальніше про українську школу в Амстердамі?Чи могли б ви написати мені на пошту? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Mykola_ Опубліковано: 28 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2023 18 часов назад, anna_handemade сказал: Доброго дня.Скажіть,будь ласка,як з вами зв'язатись,щоб дізнатися детальніше про українську школу в Амстердамі?Чи могли б ви написати мені на пошту? Ви можете сходити до цієї школи і дізнатися про все, що вас цікавить, на місці Amsterdam, Van Marwijk koolstraat 14\15 Metro Overamstel Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Illia Опубліковано: 25 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2023 28.03.2023 в 10:23, Mykola_ сказав: Ви можете сходити до цієї школи і дізнатися про все, що вас цікавить, на місці Amsterdam, Van Marwijk koolstraat 14\15 Metro Overamstel Не можу знайти цю адресу, змогли би ви точну адресу мені написати, або оставити ссилку Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 26 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2023 12 часов назад, Illia сказал: Не можу знайти цю адресу, змогли би ви точну адресу мені написати, або оставити ссилку Amsterdam, Van Marwijk kooystraat 14\15 - тут була помилка у адресі, ось так вірно Ще є українська школа "Джерело" в Амстердамі, адреса - Doctor Schaepmanlaan 7, Amstelveen Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.