Перейти до публікації

Як придбати квитки зі знижками від Deutsche Bahn


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Німецький залізничний оператор Deutsche Bahn запустив нову пропозицію для мандрівників Європою, присвячену парламентським виборам до ЄС. Ось як ним скористатися.

Для багатьох людей подорож поїздом — це сприятливіший клімат, і менш напружений варіант, ніж переліт. Однак знайти недорогі квитки на поїзд непросто.

Нова акція німецької компанії Deutsche Bahn (DB) може допомогти тим, хто хоче подорожувати та економити на євро.

На честь виборів до Європейського парламенту, які відбудуться з 6 по 9 червня по всьому блоку, залізничний оператор продає 500 000 квитків за тарифами saver та super saver для поїздок на поїздах у 16 країн за ціною, меншою за 20 євро у багатьох випадках.

Аж до 9 червня, коли громадяни ЄС у Німеччині голосуватимуть на виборах, охочі подорожувати можуть скористатися дешевшими пропозиціями на поїзди.

 

Як скористатися пропозицією

Бажаючі поїхати дослідити Європу можуть ознайомитися з пропозиціями на сайті DB.

Оператор повідомляє, що квитки "Super Sparpreis Europe" коштують всього 19,90 євро, а квитки "Sparpreis Europe" - від 22,90 €.

Усього 3 червня у продаж надійшло 500 000 додаткових ощадних квитків. Пропозиція закінчиться 9 червня незадовго до півночі.

 

Квитки можна придбати для поїздки з Німеччини приблизно в 150 міст і населених пунктів. Діти віком до 14 років подорожують безкоштовно.

Проте є обмеження — поїздка має бути здійснена з 2 вересня 2024 року, тобто квитки не можна купити та використовувати у літні пікові місяці. Квитки можна забронювати максимум за шість місяців до подорожі.

З Німеччини можна безпосередньо дістатися таких міст, як Брюссель, Париж, Амстердам, Копенгаген, Прага, Відень і Цюріх, а також до Південного Тіролю.

 

Додаткова знижка з BahnCard

Постійним пасажирам, які подорожують поїздами з картами BahnCard 25, BahnCard 50 та BahnCard 100, буде забезпечена додаткова знижка.

У рамках Чемпіонату Європи з футболу 2024 року Deutsche Bahn також запровадив карту Fan BahnCard 25. Це тестова карта BahnCard на три місяці за ціною 19,90 євро (або 39,90 євро для 1-го класу) з додатковим бонусом — термін дії безкоштовно продовжується на один рік, якщо Німеччина стане чемпіоном Європи на Євро-2024, який розпочнеться 14 червня.

 

Якщо Німеччина не переможе і власники не скасують підписку не менше ніж за чотири тижні до закінчення терміну дії, картка Fan BahnCard автоматично перетвориться на звичайну передплату. Ці BahnCard доступні до 16 червня.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...