Перейти до публікації

Що робити, якщо потрапили в аварію в Чехії


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

1. Безпека перш за все. Переконайтеся, що всі учасники в безпеці. Перемістіться в безпечне місце, якщо це можливо, не порушуючи місце аварії.

2. Перевірка на наявність травм. Якщо є постраждалі, негайно викличте медичну допомогу, зателефонувавши на номер екстреної допомоги 112.

3. Повідомлення поліції. Законом передбачено повідомляти поліцію про аварії, якщо вони супроводжуються травмами або значними пошкодженнями. Номер поліції в Чехії – 158.

 

• У випадку ДТП, у якому буде винен незастрахований український водій , достатньо вчинити, як і в будь-якій іншій аварії — тобто написати спільну заяву про ДТП. Якщо учасники ДТП не впевнені, що робити, або мають проблеми із комунікацією (не говорять чеською мовою), краще викликайте поліцію (навіть у разі відсутності постраждалих). Коли поліція прибуде, то оцінне ситуацію та складе звіт. Цей звіт є важливим для страхових вимог.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...