Перейти до публікації

Як швидко отримати відповідь щодо надання громадянства Німеччини?


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Важливо не те, коли ви подасте заяву на громадянство Німеччини. Важливо, як ви його подасте.

Рекомендовано  додати до заяви супровідний лист, у якому пояснюється, що саме у вашій заяві може здатися владі ненормальною. Наприклад, це можуть бути прогалини у вашій трудовій біографії або якщо ваші діти вказані в заяві, але носять інше прізвище, ніж ви.

Також варто скласти нумерований індекс для всіх документів та акуратно розкласти їх у паперовій чи електронній папці. Якщо ви подаєте заяву через Інтернет, він рекомендує переконатися, що ваші документи відскановані та позначені якомога акуратніше, і зберегти їх у форматі PDF.

 

Але багато претендентів досі цього не роблять.

Одна з найпоширеніших помилок, з якою він стикається, – люди думають, що заяви на громадянство розглядатимуться в порядку їх надходження.

Насправді деякі співробітники можуть присвячувати цілі дні розгляду заяв від осіб однієї національності – адже багато файлів, які вони переглядатимуть, будуть однаковими для всіх заявників, яких вони розглядають у цей день, що прискорює їхню роботу.

Витративши трохи часу на складання добре організованої та грамотно поданої заяви, ви також можете отримати більшу віддачу.

 

Простіший процес подання заяви

Новий закон про громадянство Німеччини, який федеральний президент нещодавно підписав після проходження через Бундестаг на початку цього року, набирає чинності 26 червня.

Серед багатьох заходів щодо лібералізації законодавства про громадянство він дозволяє подвійне громадянство для громадян країн, що не входять до ЄС, і скорочує термін проживання в Німеччині до отримання громадянства з восьми до п'яти років.

Влада очікує збільшення кількості заявок, оскільки багато людей, які проживають у Німеччині десятиліттями, нарешті подають заяву на отримання німецького громадянства, оскільки незабаром вони зможуть зберегти свій оригінальний паспорт.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...