Перейти до публікації

Визначні пам'ятки Цюріха


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Визначні місця, які обов'язкові для відвідування в Цюріху:

 

1. Швейцарський національний музей

Обов'язковий для відвідування тими, хто хоче дізнатися про Швейцарію дедалі більше. У залах музею (який, до речі, знаходиться у справжньому замку) ви ознайомитеся з історією країни, побачите рідкісні артефакти різних епох і навіть дізнаєтесь про швейцарську традицію.

 

2. Кунстхаус

Кунстхаус - найбільший у країні музей образотворчого мистецтва. Тут виставлені роботи іменитих майстрів, починаючи з XV століття до наших днів: Пікассо, Моне, Рубенса, Ван Гога та багатьох інших метрів живопису.

 

3. Церква Фраумюнстер

Одна з найзнаменитіших церков Цюріха. Зовні нічим не примітна, всередині вона вражає уяву: величезний орган (найбільший у кантоні!), в якому понад п'ять з половиною тисяч труб, внутрішня галерея, що збереглася з 1270 року, та знамениті вітражі Альберто Джакометті та Марка Шагала.

 

4. Сквер Лінденхоф

Мабуть, найкраще місце, щоб побачити Цюріх з висоти: сквер розташований на пагорбі на лівому березі річки Ліммат, і вид звідси відкривається чудовий. До того ж це чудове місце для відпочинку після галасу жвавого міста.

 

5. Ботанічний сад Цюріхського університету

Ботанічний сад Цюріхського університету - це оаза живої природи посеред міста. Сюди варто прийти, щоб провести пару годин на самоті, насолоджуючись грою фарб і ароматом квітів, яких тут безліч.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...