Перейти до публікації

Умови та правила оренди житла у Німеччині


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Знімаючи квартиру, будинок в Німеччині, ви маєте певні права і обов'язки, визначені у договорі оренди.

 

- Орендар зобов'язаний підтримувати квартиру в належному стані, але відповідальність за усунення серйозних несправностей лягає на орендодавця.

 

- Особливі суперечки можуть виникати щодо плісняви, де орендарі часто мусять доводити, що вони не сприяли її появі. Якщо виявлено дефект, орендар має право вимагати зниження плати на час, поки дефект не усунуто.

 

- Орендодавець може розірвати договір без попередження лише з вагомих причин, наприклад, при значній заборгованості по орендній платі.

 

- Орендар має право приймати гостей і володіє квартирою на час оренди. Орендодавець не має права відвідувати квартиру без згоди орендаря, але може оглянути її за попередньою домовленістю.

 

- Якщо договір не обмежує утримання тварин, орендар може тримати малі тварини, але питання про собак і кішок залежить від рішення орендодавця.

 

- Після завершення договору орендодавець має від трьох до шести місяців на повернення депозиту, за умови, що квартира здана в стані, визначеному договором, та відсутні борги за оренду.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...