Перейти до публікації

Що робити, якщо забули гроші в банкоматі у Німеччині?


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Що буде, якщо ви забудете гроші в німецькому банкоматі? Що відбувається з вашими грошима в цьому випадку? Це питання дуже багатьох цікавить, адже кожен може опинитися у такій ситуації.

Якщо ви забули гроші в банкоматі, не варто панікувати. Як правило, гроші йдуть не одразу. Чого багато людей не знають, то це того, що в більшості банкоматів гроші автоматично знімаються знову через 20–30 секунд і зараховуються на рахунок зацікавленої особи, як повідомляє Sparkasse.

Коли помітили, що забули гроші в банкоматі, про всяк випадок вам слід повідомити про це свій банк. При повідомленні слід зазначити точний час здійснення операції, місцезнаходження банкомату та суму знятих грошей. Якщо гроші не зараховуються автоматично, ви можете попросити повернення коштів.

А якщо наступна людина забере гроші, які ви забули, це вже злодійство. У цьому випадку вам слід не тільки повідомити в свій банк, а й подати заяву в поліцію на невідомих осіб.

Є кілька способів ідентифікувати злодія: якщо ця людина також використала банкомат для зняття грошей після крадіжки, банк може дізнатися, хто це був. Камери відеоспостереження також можуть бути корисними.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...