Перейти до публікації

Ніколи не варто паркувати машину в Німеччині у цих місцях!


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Німеччина з більш як 20 мільйонами знаків є однією з країн з найбільшою кількістю дорожніх знаків на дорогах.

У середньому знак знаходиться приблизно через кожні 28 метрів – окрім 3,5 мільйонів вказівників.

 

Не варто паркувати машину в Німеччині у цих 5 місцях:

 

У спокійному районі

У зоні з обмеженим рухом паркування дозволено не будь-де, а тільки в чітко позначених місцях, причому проти напрямку руху. Це пов'язано з тим, що дана зона не є проїжджою частиною, а спеціальною зоною.

Тому звичайні правила паркування тут не діють. Недотримання цих правил може спричинити штраф у розмірі не менше 10 євро .

 

На тротуарі

Паркування та зупинка на тротуарі суворо заборонено. Це також стосується смуг для захисту велосипедів, велосипедних смуг і дверних смуг.

 

Однак винятки будуть чітко позначені відповідними знаками та маркуванням. Порушення спричиняють штрафи у розмірі не менше 55 €.

 

На зниженому бордюрі

Хоча це часто бажано, не дозволяється паркуватися на низькому бордюрі. Це зроблено для того, щоб людям з обмеженими можливостями було легше, наприклад дістатися до вулиці.

Це стосується не лише доріг загального користування, а й в'їздів та виїздів на об'єкти нерухомості із заниженими бордюрами. Фактично самому власнику нерухомості паркуватися в цих місцях заборонено. Порушення можуть спричинити штраф у розмірі 10 євро .

 

У вузьких місцях

З метою безпеки дорожнього руху забороняється паркуватися на сліпих і вузьких ділянках доріг, а також на крутих поворотах. Порушення може бути покаране штрафом у розмірі не менше ніж 35 € .

 

На лівому боці дороги

Паркування заборонено ліворуч дороги. У принципі, вимога про правостороннє паркування поширюється і правосторонній рух на німецьких дорогах.

Однак є винятки: на вулицях з одностороннім рухом або якщо трамвай використовує праву сторону дороги, ви також можете припаркуватися ліворуч. Порушення можуть каратися штрафом від 10 до 30 €.

 

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...