Перейти до публікації

Продовження тимчасового захисту та медичного страхування у Чехії


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Після продовження тимчасового захисту ваше медичне страхування також буде продовжено, а також буде видана «Замінна страхова картка Загального медичного страхування VZP ČR» картка медичного страхування, яка діє відповідно до поточного тимчасового захисту:

до 30.09.2024 – якщо ви отримали підтвердження від OAMP Міністерства внутрішніх справ ЧР про реєстрацію на порталі для продовження тимчасового захисту

до 31.03.2025 – якщо ви вже особисто відвідали робоче місце OAMP Міністерства внутрішніх справ ЧР і маєте нову візову наклейку з продовженим тимчасовим захистом

 

Ви можете подати заявку на отримання картки з новим терміном дії за допомогою онлайн-форми.

У зв’язку з необхідністю передачі даних з OAMP Міністерства внутрішніх справ Чеської Республіки, дотримуйтеся кінцевого строку подання заявки, не раніше ніж за 6 тижнів до закінчення терміну дії поточної картки.

 

Дані про продовження тимчасового захисту передаються та завантажуються в систему ВЗП автоматично, тому після перевірки реєстраційних даних ви зможете безпосередньо завантажити картку страхувальника на свій телефон або роздрукувати її в паперовому вигляді без необхідності особистого відвідування робочого місця VZP.

 

У важливих випадках ви також можете оформити заміну страхової картки з новим терміном дії під час особистого візиту у будь-якому відділенні VZP, пред’явивши діючу картку медичного страхування та документ про продовження тимчасового захисту.

Для власників OZP та інших страхових звертайтесь особисто до відділення вашої страхової

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...