Перейти до публікації

Чи можуть українці в Італії користуватися українським водійським посвідченням?


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Взаємне визнання українських та італійських водійських прав з метою конвертації діє з 24 січня 2022 року і залишатиметься таким протягом п'яти років, до 24 січня 2027 року, якщо не буде можливо продовження.

Українці можуть подати заявку на конвертацію української на італійську ліцензію без необхідності здавати додаткові іспити, лише ті, хто вже був власниками до придбання місця проживання в Італії, і хто проживав у  країні менше чотирьох років на момент подання заявки.    

Натомість українці, які проживають в Італії більше чотирьох років, можуть отримати видачу італійських водійських прав для конвертації лише після того, як здали, з позитивним результатом, іспити на перевірку водійських прав. Важливо: українські водійські права, отримані замість іноземного документа, які не можуть бути перетворені в Італії

Перетворення українських ліцензій має здійснюватися в Motorization, додавши необхідну документацію .У циркулярі МІМС, що ілюструє всю процедуру (круглий No 5190 від 11 січня 2022 року)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...