Перейти до публікації

Обмеження паління в машині в Італії


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

І як це працює в автомобілях? До 2016 року куріння в машині в Італії було абсолютно допустимим, і щоб уникнути цього, потрібно було лише сподіватися на здоровий глузд пасажирів. Але Законодавчий декрет No 6 від 12.01.2016, той самий, який запровадив заборону на куріння на відкритому повітрі лікарень, нарешті передбачив деякі обмеження на куріння і в автомобілях. Зокрема, пункт 2 статті 24 Dl передбачає "заборону куріння водієві автотранспортних засобів, припаркованих або в русі, а також пасажирам на борту в присутності дітей віком до вісімнадцяти років та вагітних жінок". Таким чином, ви не можете палити в машині, якщо в ній є дитина або вагітна жінка. У всіх інших випадках це все ще можливо. Але чи поширюється заборона і на електронні сигарети? На даний момент немає явної заборони на цей тип сигарет, але все може змінитися найближчим часом. Тим часом здоровий глузд знову оскаржується.

КУРІННЯ В МАШИНІ В ІТАЛІЇ: САНКЦІЇ ДЛЯ ТИХ, ХТО ПОРУШУЄ ЗАБОРОНУ

Ті, хто порушує правила, що стосуються заборони куріння в автомобілі в присутності неповнолітніх та вагітних жінок, підлягають сплаті 💳штрафу від 27,50 до 275 євро. Але з огляду на залучення захищених категорій, таких як вагітні жінки та неповнолітні, суми можуть подвоїтися.

Тому, за найгіршого сценарію, штраф може досягати 💶550 євро. Всупереч штрафам, передбаченим Кодексом дорожнього руху, немає вигоди від зниження на 30%, якщо ви заплатите звіт протягом 5 днів після повідомлення, тоді як для можливої апеляції ви можете зв'язатися з префектом лише протягом 30 днів.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...