Перейти до публікації

Зростання штрафів на дорогах у Нідерландах


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

У минулому році було виписано 8,563,917 штрафів за порушення ПДР, що на 300,000 більше, ніж у 2022. Більшість штрафів (6,5 млн) припадає на перевищення швидкості.

Збільшення кількості штрафів пов'язане з боротьбою проти користування мобільними телефонами під час керування авто. Амстердам, Роттердам, Гаага та Утрехт просять уряд дозволити їм встановлювати більше камер для контролю швидкості та надати муніципальним інспекторам право виписувати штрафи за порушення.

Міста хочуть більше можливостей для контролю швидкості з мобільним обладнанням та штрафувати за номерними знаками без зупинки авто. Вони також прагнуть використовувати кошти від штрафів для підвищення безпеки на дорогах.

Штрафи за користування телефоном під час керування та їзди на велосипеді значно зросли. Збільшилася кількість штрафів за в'їзд у зони з обмеженим доступом і за неносіння шолома майже на 50,000.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...