Перейти до публікації

Безкоштовний громадський Wi-Fi у Відні: реєстрація крок за кроком


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

У Відні є понад 400 безкоштовних точок доступу Wi-Fi - на додаток до незліченних безкоштовних точок доступу ресторанів і барів, місто Відень також надає безкоштовний Wi-Fi. 🕹️ Наприклад, на острові Дунай, де 27 радіостанцій WLAN розміщені окремо.

Будь то мобільний телефон, ноутбук або планшет. Мобільний Інтернет тепер незамінний. Якщо ви хочете зберегти обсяг даних, ви можете отримати доступ до багатьох точок доступу WLAN у місті. 🪧

Місто Відень не тільки пропонує власні точки доступу, але й перераховує відкриті мережі WLAN готелів, ресторанів та інших ресторанів (freewave).

 

Швидкість та прийом WLAN

Швидкість загальнодоступної WLAN у Відні обмежена одним мегабітом на секунду (вгору та завантаження). Крім того, не всі веб-сайти доступні - з міркувань захисту дітей та молоді, наприклад, деякі сторінки заблоковані.

Прийом можливий приблизно за 100 метрів навколо точки доступу. Чим ближче, тим кращий прийом. Маршрутизатори зазвичай розташовані на легких щоглах.

 

Як мені зареєструватися?

Реєстрація швидка, легка та безкоштовна. По-перше, мобільний телефон, планшет або ноутбук повинні бути підключені до мережі "wienatPublicWLAN". Домашня сторінка міста Відень потім з'явиться автоматично або в інтернет-браузері. Там ви можете увійти до міської WLAN під пунктом меню "Інтернет" одним клацанням миші.

 

Сайт додаткова інформація

https://www.wien.gv.at/kontakte/notrufe.html

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...