Перейти до публікації

Чи заборонять мобільні телефони у німецьких школах?


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Деякі німецькі політики та експерти закликають до заборони використання мобільних телефонів у школах. Прикладом є досвід сусідніх країн. Зокрема, міністерство освіти Великобританії планує заборонити використання мобільних телефонів не лише на уроках, а й загалом упродовж усього навчального дня, навіть на змінах.

У Великій Британії вже розробили відповідні рекомендації для шкіл, згідно з якими навчальні заклади самі обиратимуть заходи із запропонованих. Це може бути, наприклад, загальна заборона використання мобільних телефонів або навіть збір мобільних біля входу до школи.

У Німеччині немає єдиних правил, оскільки шкільна освіта входить до компетенції федеральних земель. Баварія вже оголосила про загальну заборону, проте незабаром скасувала її та передала вирішення цього питання школам. У Шлезвіг-Гольштейні заявлено про заборону використання власних мобільних телефонів на уроках у початковій школі.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...