Перейти до публікації

Де придбати ліки в Німеччині: список інтернет-аптек


Alona

Рекомендовані повідомлення

Нижче представлений список інтернет-аптек у Німеччині:

 

1 Medikamente-per-Klick.de

2 Disapo.de

3 Fliegende-Pillen.de

4 Sanicare.de

5 Mycare.de

6 Apotal.de

7 Eurapon.de

8 Shop-Apotheke.com

9 Aponeo.de

10 Bodfeld-Apotheke.de

 

Чергова аптека у Німеччині

Аптеки в Німеччині зазвичай працюють у будні з 9:00 до 19:00, а по суботах — до 13:00. Якщо вам терміново потрібні ліки вночі або в неділю, вам доведеться звернутися до чергової аптеки. Принаймні, одна чергова аптека на районі повинна бути відкрита, а інформацію про те, яка саме, можна знайти в Інтернеті або з чергового лікаря по телефону.

Прийшовши в аптеку, що не працює, зазвичай можна виявити, що двері замкнені. Подзвоніть у спеціальний дзвіночок біля дверей, і фармацевт видасть ліки через маленьке віконце.

Чергові аптеки відпускають ліки за вищою ціною та призначені лише для екстрених випадків.

 

Чи можна придбати антибіотик без рецепта в Німеччині? Що стосується противірусних препаратів та антибіотиків, у Німеччині їх практично завжди можна придбати лише за рецептом. Це правило поширюється на всю Європу, де покупка антибіотиків без рецепта неможлива. Тому за наявності серйозних симптомів застуди рекомендується звернутися до місцевого німецького лікаря замість того, щоб шукати ліки в аптеці.

 

Що купити при нежиті у німецькій аптеці? При нежиті досить запитати у німецькій аптеці «nasenspray» (назеншпрай) – спрей для носа. Для дітей, додаєте für Kinder (фю кінда).

 

Що купити при спазмах та болях? "Но-Шпа" в Німеччині не продається. Існує аналог — «Бускопан» — допомагає проти спазмів та болю.

 

Як називається аналог віагри у Німеччині? Препарат відомий під назвою «Віагра», насправді називається Cialis. Крім того, успішно продається препарат Levitra, який виробляється концерном Bayer. Активний інгредієнт Віагри – силденафіл у Німеччині продається лише за рецептом.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...