Mykola_ Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня З 01.04.2024 для українських машин діє регламент для реєстрації згідно з § 46 FZV без обмежень у Німеччині. Українська машина, яка використовується з моменту перетину кордону довше одного року в Німеччині, має бути не пізніше 01.04.2024 переоформлена на німецьку реєстрацію. Без реєстрації подальше використання машини з 01.04.2024 року заборонено. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Святослав Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня Доброго дня, батько протягом 2 років без виїзду знаходиться у Німеччині там і приписаний. У жовтні 2023 купили там машину, загнав я її в Україну розмитнив і відгнав йому назад також на рік зробив зелену карту. То він зараз може їхати на ній собі знову до жовтня 2024 незважаючи на це 1 квітня Я все вірно зрозумів? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 14 часов назад, Святослав сказал: Доброго дня, батько протягом 2 років без виїзду знаходиться у Німеччині там і приписаний. У жовтні 2023 купили там машину, загнав я її в Україну розмитнив і відгнав йому назад також на рік зробив зелену карту. То він зараз може їхати на ній собі знову до жовтня 2024 незважаючи на це 1 квітня Я все вірно зрозумів? Так, все вірно. У вашому випадку вашому батькові необхідно буде зареєструвати авто до жовтня 2024 року Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Святослав Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Щиро дякую за відповідь) Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Святослав Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 34 хвилини тому, Alona сказав: Так, все вірно. У вашому випадку вашому батькові необхідно буде зареєструвати авто до жовтня 2024 року Або літом, щераз я поїду перезагнати авто і знову можна буде рік без реєстрації бути так? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня В 13.03.2024 в 10:26, Святослав сказал: Або літом, щераз я поїду перезагнати авто і знову можна буде рік без реєстрації бути так? можна і так, але майте на увазі, що ваш виїзд має бути за кордони ЄС і не на один-два дні Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.