Перейти до публікації

Німеччина підвищує плату за паркування


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Декілька німецьких міст уже оголосили про те, що стягуватимуть з мешканців вищу плату за паркування. Однак рівень підвищення та умови є різними. Від чого це залежить?

Наприклад, у Кобленці розрахунок пов'язані з довжиною і шириною автомобіля, тобто. підвищення торкнеться власників великих автомобілів більшою мірою, ніж водіїв маленьких. Аналогічні плани в Ганновері, а в Тюбінгені вирішальним чинником стане вага.

З 10 січня підвищилася вартість паркування у Франкфурті-на-Майні. Її розмір становить 120 євро на рік, незалежно від довжини, ширини та ваги. Проте нині тут розглядається питання можливості обліку характеристик автомобілів.

Збільшення зборів планується також у Берліні, Бохумі та Дортмунді. Проте низка міст не збирається робити таке підвищення. Це, зокрема, Бремен, Дуйсбург та Штутгарт. Чи підвищить плату за паркування для мешканців Ессен – поки що не вирішено.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...