Перейти до публікації

Що робити, якщо вам відключили газ у Відні?


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Новий бонус для орендарів у разі відключення газу у Відні. З березня на премію зможуть претендувати ті мешканці, у яких навмисно відключили газову трубу. Часто не просто бажання орендодавця переобладнати старі газові котли під інші системи енергопостачання зазнає невдачі.

Як відомо, до 2040 року федеральна столиця хоче стати кліматично нейтральною або відмовитися від нафти і газу. Той, хто мав справу з темою енергетики та майбутнього у Відні, швидко зіткнеться з такими гучними гаслами. Однак існують різні чинники, які ускладнюють перехід на альтернативні види енергії. Особливо в житловому секторі.

Мета так званого бонусу за декарбонізацію пояснюється доволі просто: орендаря слід стимулювати енергійно домагатися відмови від газу у своїх чотирьох стінах. З березня можна буде отримати від 1000 до 1500 євро - залежно від того, замінюєте ви лише плиту чи всю систему опалення у квартирі.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...