Перейти до публікації

Для входу на сайти та ресурси для дорослих, а атож деякі популярні сервіси, буде необхідна сертифікація


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Починаючи з літа 2024 року в Іспанії набуде закону, який вимагає сертифікації віку для входу на сайти та ресурси для дорослих, а також деякі популярні сервіси. Уряд Іспанії вирішив вжити заходів щодо тривожних даних про вільний доступ неповнолітніх до сайтів для дорослих в Інтернеті. 

На засіданні Ради міністрів схвалено звіт, що встановлює план дій для запобігання доступу дітей та підлітків до контенту, який завдає шкоди їх розвитку та викликає залежність.

Нова стратегія Уряду заснована на забезпеченні дотримання національних та європейських законів, що вимагають від платформ, які розміщують матеріали для дорослих, перевіряти, що користувач повнолітній.

Починаючи з літа 2024 року, щоб зайти на ресурси, сайти та сервіси (наприклад, перегляд TikTok в Іспанії дозволено лише з 14 років) користувачеві доведеться завантажити спеціальний додаток, внести туди свої паспортні дані та при відвідуванні сайтів для дорослих отримувати через цю програму унікальний QR-код або ключ.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...