Перейти до публікації

Придбання або продаж автомобіля, що фінансується кредитом в Німеччині


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

У випадку купівлі автомобіля за кредитом, власник повинен розрахуватися з банком перед тим, як повністю отримати власність на машину, оскільки друга частина документів, а саме Zulassungsbescheinigung Teil II, знаходиться в банку до повної виплати.

При плануванні продажу автомобіля власнику слід звернутися до банку для отримання довідки, що містить інформацію про залишок кредиту, згоду на продаж, неустойку за дострокове погашення та реквізити для переказу коштів.

Після отримання такого підтвердження можна укладати контракт купівлі-продажу, вказавши, що частина суми йде на погашення боргу в банку. Перереєстрація автомобіля можлива лише після отримання другої частини документів.

Теоретично, новий власник може стати позичальником банку, щоб взяти на себе борг за авто, але це вимагає перевірки кредитоспроможності та може супроводжуватися додатковими витратами та оплатою за зміну позичальника.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...