Перейти до публікації

В Іспанії подорожчає мобільний звʼязок


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Оператори стільникового зв'язку та інтернет-провайдерів по всій Іспанії оголосили про швидке підвищення цін. Починаючи з 15 січня вартість мобільного зв'язку та інтернету в Іспанії збільшиться приблизно на 3%.

Один з операторів, Movistar, планує збільшити витрати на 3,1%, що означає, що клієнти можуть очікувати на додаткові два або три євро на місяць, залежно від обраного ними контракту. Наприклад, вартість пакету miMovistar Max зросте з 57,90 євро до 59,90 євро, а вартість пакету miMovistar Unlimited x4 збільшиться з 120,90 до 123,90 €.

Ще один оператор, Vodafone, також оголосив про підвищення цін відповідно до індексу споживчих цін (ІСЦ). Отже, з початку першого кварталу 2024 року клієнти платитимуть у середньому на 1,64 євро більше за місяць.

Обидва оператори пояснили це підвищення цін "зростанням цін на енергоносії, витрати на послуги і постачальників, що позначилося на дефляційному ринку".

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...