Перейти до публікації

Штрафи зі Швейцарії скоро будуть дійсні і в Німеччині


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Штрафи з країн, які не входять до ЄС, не можуть бути стягнуті в Німеччині, проте для порушників у Швейцарії скоро все буде навпаки. Якщо ви зловживаєте швидкісним режимом під час відпустки або неправильно припаркували машину, теоретично ви можете просто покласти паркувальний талон у картотеку будинку.

Принаймні, якщо подальша поїздка до цієї країни не планується протягом тривалого часу. Проте для німців невдовзі це більше не застосовуватиметься до платіжних запитів із Швейцарії.

 

Штрафи зі Швейцарії можуть вступити в силу навесні

Як повідомляє ADAC, Німеччина та Швейцарія домовилися про нову угоду, яка має вступити в силу цієї весни. У новому поліцейському контракті йдеться про те, що неоплачені штрафи зі Швейцарії в майбутньому можуть бути стягнуті Федеральним управлінням юстиції Німеччини.

Той, хто в майбутньому отримає штраф за порушення правил дорожнього руху в цій країні, у жодному разі не повинен його викидати.

 

Штрафи зі Швейцарії незабаром будуть дійсні й у Німеччині.

З весни те саме поширюватиметься на швейцарських мандрівників, які отримують штраф за порушення правил дорожнього руху в Німеччині. Швейцарці більше не зможуть уникнути сплати штрафів у майбутньому. Єдина умова взаємного виконання: розмір штрафу, включаючи процесуальні витрати, не повинен перевищувати ліміт 70 євро або 80 швейцарських франків.

 

Ось які штрафи у Швейцарії

Штрафи в Швейцарії значно вищі, ніж у Німеччині.

 

- Наприклад, перевищення швидкості понад 20 кілометрів на годину коштує 180 €, у Німеччині штраф становить 60 €.

- Незаконне паркування в Швейцарії коштує 60 євро, а у німців – всього 10 €.

 

Речі стають особливо дорогими, коли ви перебуваєте за кермом у нетверезому вигляді: будь-хто, хто спійманий за водіння в нетверезому вигляді в Швейцарії, повинен заплатити 600€ . Німцям необхідно внести 500 євро. Якщо водій проїде на червоне світло, має заплатити 250 євро в Швейцарії та 90 євро в Німеччині.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...