Перейти до публікації

Як заощадити до 4€ при заправці щодня?


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Цей лайфхак зараз актуальний, як ніколи. Адже заправка стає не тільки дедалі дорожчою, а й все більш незрозумілою.

Ціни на заправках змінюються щохвилини і, на жаль, не на користь водіїв. Щоб у майбутньому вони могли дешево заправлятися, ADAC проаналізував усі зміни цін приблизно на 14 000 заправних станціях минулого року і з'ясував, коли найкраще заправлятися.

Згідно з дослідженням дорожнього клубу, заправка вранці обходиться дорожче, ніж будь-коли. Тому не відвідуйте заправку перед роботою, оскільки в цей час ціни будуть найвищими.

Навіть якщо паливо коштує найдорожче в 7 ранку, це не означає, що з цього моменту ви зможете заправитися дешевше. Причина цього в тому, що заправні станції зазвичай знову значно підвищують ціни після 9 годин ранку і в другій половині дня.

Насправді ви заощадите найбільше грошей, якщо наповните свої бензинові баки з 18:00 до 19:00 і з 20:00 до 22:00.

Якщо ви зробите дослідження ADAC і заправте свій автомобіль бензином після роботи, а не вранці, ви зможете заощадити більше семи центів за літр.

З баком на 50 літрів ви зможете заощадити майже чотири євро. І водії дизельних двигунів також можуть дотримуватись згаданого вище часу доби та економити близько 6,5 центів за літр.

Щоб завжди знати, коли в майбутньому можна дешево заправитися, на вашому мобільному телефоні має бути додаток з цінами на бензин.

Зараз існує безліч постачальників, які щодня відправляють поточні ціни на паливо прямо на смартфон.

Це означає, що ви чудово підготовлені і не тільки знаєте, в який час вам потрібно заправитися, щоб заощадити гроші, але і яка заправка у вашому районі пропонує найдешевше паливо.

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...