Перейти до публікації

Кліматичний бонус в Австрії: хто отримає гроші вже у лютому


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

2024 року все знову отримають від Австрійського уряду кліматичний бонус, але виплата почнеться не раніше осені. Тим не менш, з лютого близько 500 000 осіб в Австрії все ж таки отримають кліматичний бонус. Це ті, хто ще не отримував кліматичного бонусу за 2023 рік, — вони тільки зараз отримають свій шанс скористатися цими грошима.

2024 року буде наступний кліматичний бонус. Суму поки що не визначено і, за даними Мінклімату, буде оголошено у першому півріччі. Оскільки він призначений для пом’якшення нового податку на викиди CO2, який був знову збільшений 1 січня 2024 року, кліматичний бонус цього року, можливо, може бути трохи вищим, ніж торік. За чутками, це може бути максимум 300 євро.

Кліматичний бонус 2024 буде виплачений восени. Таким чином, якщо ви один із тих, хто зараз отримує бонус лише за 2023 рік, ви, ймовірно, цього року отримаєте кліматичний бонус двічі.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...