Перейти до публікації

Українцям в Італії продовжили тимчасовий захист


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

- Продовжити захист до 31.12.2024

- Дозволити конвертацію ТЗ в Робоче ВНП

Цей законопроект передбачає рефінансування фонду, про який йдеться у ст.21, п.1, указу від 18.11. 23 № 145, для забезпечення прийому мігрантів та для підтримки зацікавлених муніципалітетів, а також неповнолітніх без супроводу. Критерії та порядок розподілу ресурсів визначаються указом міністра МВС спільно з Мінфіном

Фонд для діяльності, пов'язаної з тимчасовим захистом людей, що тікають від війни в Україні (ст. 1, п.389) Передбачає фінансування у 274 млн. євро на 2024 рік для продовження діяльності, пов'язаної з будівництвом тимчасового житла, забезпеченням допомоги населення України у зв'язку з тяжкою міжнародною кризою.

Режим надзвичайної ситуації в Україні та дозволу на проживання (ст. 1, п. 390-396) . Норма, ухвалена у Комітеті бюджету Сенату, продовжує режим надзвичайної ситуації на підтримку українського населення до 31.12.2024. Дозволяє додаткове фінансування на суму 40 млн. євро для міст на надання соціальних послуг людям, які прибувають із України з дозволом на тимчасовий захист. Продовжує режим надзвичайної ситуації для закордонних операцій, пов'язаних з українською кризою, до 31.12.2024. Відновлює фінансування у розмірі 26 млн на 2024 рік Фонду Надзвичайних Ситуацій національного рівня. Визначає розподіл та перерозподіл ресурсів щодо наступних заходів, також продовжених до 31.12.2024 року постановою Цивільного захисту:

• Форми загального прийому для біженців з України, які здійснюються через міста та організації третього сектору;

• Підтримка українських біженців, які знайшли самостійне житло. Подовжує до 31.12.2024 термін дії дозволів на проживання та встановлює, що вони можуть бути сконвертовані на робоче ВНП. Зрештою, норма рефінансує на 26 млн євро Фонд для діяльності, пов'язаної з тимчасовим захистом людей, які втікають від війни в Україні, на 2024 рік.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...