Перейти до публікації

Еко-поворот: В Італії з'явився біодизель HVO HVO100


Рекомендовані повідомлення

Перша італійська АЗС, яка продає лише біодизель HVO HVO100, відмовившись від продажу звичайного дизельного палива, з'явилася у Венето. Це АЗС Costantin у Мерларі, провінція Падуя.

Тут із 27.11 більше не знайти традиційного дизельного палива, яке звільнило місце для HVO (неетильований зелений бензин залишиться). Йдеться про гідрогенізоване рослинне паливо, що отримується на 100% із відновлюваної сировини, яка може використовуватися в дизельних автомобілях останнього покоління. Воно дає змогу скоротити викиди шкідливих речовин в атмосферу на 90%.

Для компанії Costantin, яка працює у паливному секторі в Борго Венето (ПД), це вибір, спрямований на сприяння екологічному переходу у транспортному секторі. В даний час на 24 автозаправних станціях Costantin використовується HVO, включаючи станцію в Мерларі. Поворот на користь HVO розпочався у 2022 році зі створення зареєстрованого бренду HVO100. Мережа дистриб'юторів, оснащених біодизелем, яку компанія має намір розширити до мережі, до якої можуть приєднатися інші марки палива.

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...