Перейти до публікації

З початком 2024 року в Нідерландах набула чинності заборона на фруктові вейпи


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

З початком нового року в Нідерландах набула чинності заборона на продаж ароматизованих електронних сигарет та рідин, крім тютюнових уподобань.  Це рішення було прийнято нідерландським урядом з метою зниження привабливості вейпінгу для молоді та запобігання їх переходу до традиційного куріння.

Однак останніми днями грудня 2023 року, напередодні запровадження заборони, спостерігалося значне скуповування вейпів з ароматизаторами.

Експерти висловлюють побоювання, що така заборона може виявитися контрпродуктивною. Вони припускають, що люди, які раніше курили звичайні сигарети і перейшли на електронні, можуть повернутися до старої звички. Також вказується на те, що багато молодих людей можуть продовжувати купувати одноразові вейпи онлайн з-за кордону, минаючи місцеві обмеження.

Ситуація демонструє складність боротьби з курінням серед молоді та порушує питання щодо ефективності різних заходів, спрямованих на обмеження доступності тютюнових та нікотинових продуктів.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...