Перейти до публікації

Android та Apple: як повернути гроші за куплені додатки?


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Є простий спосіб, що дозволяє повернути гроші за куплені програми. Деякі люди використовують свої смартфони тільки для того, щоб телефонувати, надсилати повідомлення або читати останні новини.

Інші при цьому одержують набагато більше від невеликого пристрою. На жаль, не кожен додаток у магазині виявляється корисним. Це особливо дратує, коли витрати зазнали, але програмне забезпечення не дає переваг або просто не підходить.

Непоодинокі випадки придбання додатків для смартфонів, які можна більш ефективно завантажувати за допомогою простих прийомів. Як і в роздрібній торгівлі, покупцям також дозволено повертати товари онлайн. Це дуже простий процес, особливо зі смартфонами Apple.

Корпоративний гігант створив власний сайт для своїх незадоволених користувачів. Вони можуть увійти до системи зі своїм Apple ID на сторінці reportaproblem.apple.com. Потім з'явиться огляд із товарами, які були куплені за останні 90 днів.

На цьому етапі слід вибрати категорію «повернення» і вказати причину.

При натисканні на «надіслати» скарга відправляється і опрацьовується. Якщо процедура пройшла успішно, гроші буде повернуто в найкоротші терміни. В окремих випадках цей процес може зайняти до 7 днів, оскільки Apple додатково перевіряє повернення програми.

Повернення додатків для користувачів Android здійснюється також просто, але є певні відмінності.

У той час як у користувачів Apple зазвичай є 90 днів, власники пристроїв Android повинні здійснити повернення протягом 48 годин з моменту покупки. В іншому випадку є ризик, що у поверненні грошей буде відмовлено.

Користувачі Android повинні виконати такі кроки:

1. Відкрити обліковий запис у Google Play.

2. Натисніть на огляд замовлення.

3. Вибрати програму, купівлю якої потрібно скасувати.

4. Натисніть на символ із трьома точками.

5. Вибрати «Запросити повернення» або «Повідомити про проблему».

Користувачі Android зазвичай протягом декількох хвилин отримують повідомлення електронною поштою про те, що гроші за програму успішно повернуті.

Якщо програмне забезпечення з Google Play знаходиться на смартфоні понад 48 годин, то в поверненні, швидше за все, відмовлять. Це варто враховувати.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...