Перейти до публікації

Культурні події у Відні


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Суботня студія в ДК продовжує роботу з 20 січня.

- Колишній хлібозавод "Анкер" у Відні, розташований на Пухсбаумгассе, перетворився на культурний центр, де регулярно проводяться різні заходи. Завод мав таке ж історичне значення для міста, як і цегельний завод у Фаворитені. Зараз, коли випічка хліба тут більше не ведеться, будівля стала місцем для культурних подій.

- "Бротфабрик", культурний центр у цій будівлі, організовує різноманітні заходи, включно із суботніми студіями для дорослих і молоді. Тут учасники можуть займатися творчістю, працюючи з різними матеріалами. Ці заходи проводяться раз на місяць і є безкоштовними. Наступна суботня студія відбудеться 20 січня з 11:00 до 16:00 і включатиме в себе поліграфічну студію з ліногравюрою та глиняну майстерню.

- Заходи доступні для всіх охочих старше восьми років. Для участі достатньо прийти за адресою Absberggasse 27, під'їзд 3, 2 поверх.

- Захід організовано в рамках дитячої розважальної програми Wienxtra, і подробиці можна дізнатися, зв'язавшись з організаторами за адресою електронної пошти info@kulturhaus-brotfabrik.at.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...