Перейти до публікації

Найпопулярніші місця для зимових прогулянок в Німеччині


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Зауерланд (Sauerland)

Це гірський регіон на заході Німеччини. Є найбільшою за площею областю для занять зимовими видами спорту на північ від Альп. Розташований за дві години їзди від Рейнської та Рурської областей, а також Франкфурта-на-Майні. Загалом тут налічується 57 лижних курортів, на яких працює 148 витягів. Особливою популярністю користуються курси для сноубордистів.

 

Шварцвальд (Schwarzwald)

Шварцвальд – гірський масив у землі Баден-Вюртемберг.

Найвища точка регіону – гора Фельдберг (Feldberg, 1493 метри). Працює 31 витяг. Загальна довжина трас всіх ступенів складності для спуску складає 55 кілометрів. Тривалість сезону – понад 110 днів на рік, завдяки висоті – понад 950 метрів над рівнем моря та наявності снігових гармат.

 

Фіхтельгебірге (Fichtelgebirge)

Це гори середньої висоти на північному сході Баварії. Загальна довжина всіх маршрутів для ходьби на лижах становить 100 км. Ще 30 кілометрів – для прогулянок зимовим лісом пішки. Звичайно, є тут і спуски, і траси для сноуборду, і ковзанки.

 

Таунус (Taunus)

До регіону Таунус (Taunus) рукою подати від Франкфурта-на-Майні, чим користуються багато його мешканців. Найвища точка Таунуса - ланцюг гір Великий Фельдберг (Großer Feldberg). Її висота сягає 880 метрів. Лижний сезон тут короткий. Регіон користується популярністю серед шанувальників ходьби на лижах, яких сюди приваблюють гарна мережа прогулянкових доріжок та мальовничі ландшафти.

 

Тюрінгський Ліс (Thüringer Wald)

Один із найкращих регіонів для зимового спорту у Східній Німеччині. Популярністю користується, наприклад, траса для спуску Skiarena Silbersattel в місті Штайнах (Steinach), але і для тих, хто віддає перевагу ходьбі на лижах, в Тюрінгському Лісі прокладено багато різних маршрутів.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...