Перейти до публікації

Як зміняться тарифи на проїзд у 2024 році в Австрії?


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

З 1 січня 2024 року плата ґрунтуватиметься на інших умовах порівняно з сьогоденням: відстань, конфігурація осей, клас викидів Євро та показники викидів CO2, та стягуватиметься на автомагістралях та швидкісних автомагістралях з транспортних засобів з максимально допустимою технічною масою понад 3,5 тонн.

Спеціальні платні маршрути матимуть вищі тарифи. Зобов'язання зі сплати дорожніх зборів поширюється усім учасників дорожнього руху (як громадян, і іноземців).

Залежно від класу CO2 передбачено різні рівні ставок. Електричні/водневі транспортні засоби будуть відноситися до класу Е (найсприятливіший). Вантажні транспортні засоби, вперше зареєстровані до 1 липня 2019 року, та автобуси відносяться до найдорожчого класу Е (найменш сприятливого). Для приналежності до класів А-С необхідно мати документи в ASFINAG.

Детальнішу інформацію можна знайти за посиланням - https://go-maut.at/en/info-pages/co2-emission-class-calculator/#/

Передплата кредиту за проїзд проводиться в точках продажу (заправні станції, зупинки для відпочинку) шляхом поповнення GO-Box готівкою, кредитними картками або банкоматами (від 80 до 500 €). Після реєстрації в ASFINAG (оператор дорожніх зборів в Австрії) дорожні збори можна сплатити за допомогою кредитних карток, паливних карток або прямим розрахунком з ASFINAG через банківський рахунок.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...