Перейти до публікації

3 помилки, які зіпсують ваш бал Schufa


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Крім невиконання зобов'язань, деякі помилки зіпсують ваш бал Schufa. Які їх слід враховувати❓

 

1. Занадто багато кредитних карток і поточних рахунків

Може пошкодити вашому балу Schufa. Це пов'язано з тим, що більшість поточних рахунків пропонують певний ліміт овердрафту. Якщо у вас багато поточних рахунків, ви також можете частіше користуватися так званим овердрафтом.

Шанси на те, що всі гроші будуть повернуті, збільшуються з кожним доданим акаунтом. Схожа ситуація і з кредитними картками. Хоча одна або дві кредитні картки, які ви завжди погашаєте, можуть позитивно вплинути на ваш рахунок, якщо у вас більше двох карт, це призводить до негативних записів Schufa.

 

2. Безліч дрібних кредитів

Отримання великої кількості невеликих кредитів може негативно вплинути на ваш бал Schufa. Бо кожен кредит завжди пов'язаний із додатковим фінансовим тягарем. Якщо ви подаєте заявку на новий кредит, а старий ще не погашений, це не принесе користі вашому рахунку Schufa.

 

Тому замість того, щоб подавати заявку на безліч невеликих кредитів на суму 2500€ кожен, варто задуматися про іншу стратегію. Краще відразу подати заявку на великий кредит на суму 10 000€.

 

3. Не повідомляти про прострочення платежу

Якщо ви не можете платити за кредитом, вам точно не слід чекати, поки хтось з вами зв'яжеться. Найкраще грати з відкритими картами і заздалегідь повідомити в кредитну організацію про своє прострочення платежу. За потреби можна продовжити термін.

В принципі, звичайно, важливо регулярно перевіряти свій бал Schufa. Таким чином, ви можете бути впевнені, що здійснили всі платежі, і водночас захистити себе від неправомірного використання даних або крадіжка особистих даних. Також, якщо уникати цих поширених помилок, вони не зіпсують ваш бал Schufa.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...