Перейти до публікації

До 123€  щорічно: хто отримає накопичувальну допомогу в Німеччині?


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

2024 року відбудуться деякі податкові зміни, завдяки яким співробітники зможуть отримати накопичувальну допомогу в Німеччині. Найчастіше зробити це можна буде без особливих зусиль. З 2024 року кожен, хто отримує капіталоутворюючі пільги, повинен лише поставити галочку в податковій декларації.

Це дозволить у певних випадках отримати додаткові гроші від держави. Невеликий, але приємний бонус, що надається державою для сприяння створенню багатства громадян.

 

Хто і як зможе подати заяву на накопичувальну допомогу в Німеччині?

Поки що держава підтримала цією накопичувальною допомогою лише малозабезпечених працівників. Обмеження щодо доходів були досить жорсткими. Право на участь мають лише одинокі люди з доходом менше 20 000€ та пари з сукупним доходом менше 40 000€.

Оскільки з 2024 року ці ліміти буде збільшено вдвічі, ще близько 14 мільйонів співробітників тепер матимуть змогу подати заявку на отримання допомоги разом із податковою декларацією.

Подати заяву на отримання ощадної допомоги дуже просто. Необхідно поставити галочку навпроти пункту «Визначення ощадної допомоги працівникові» в основній формі (титульному листі) податкової декларації. Потім у рядку 42 потрібно ввести «1» для себе і свого партнера.

 

Відповідні докази автоматично надішле до податкової інспекції фінансової організації, з якою було укладено договір на капіталоутворюючі послуги.

Загалом співробітники отримуватимуть допомогу у розмірі до 123 євро на рік. В цілому сума невелика, але зайвими ці гроші ні для кого не будуть.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...