Перейти до публікації

Ці нові визначні пам'ятки в Німеччині чекають на вас у 2024 році


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Нові пам'ятки в Німеччині справді вражають. Які з них варто в обов'язковому порядку відвідати❓

1. Парк Свинки Пеппи в Баварії

Новий тематичний парк «Свинка Пеппа Парк» будується в Гюнцбурзі, Баварія, поряд з «Леголендом». Атракціони нового тематичного парку включають американські гірки, призначені для малюків та дітей дошкільного віку.

Загалом у парку «Свинка Пеппа» буде п'ять атракціонів та сім ігрових майданчиків. Відкриття заплановане на початок літа 2024 року. Обмежені білети вже доступні онлайн.

 

2.Нижня Саксонія: Будинок ароматів та смаків

У Хольцміндені в нижній Саксонії наступного року свої двері для відвідувачів відкриє будинок ароматів і ароматів Sensoria. Там на всіх чекає інтерактивна виставка з численними пропозиціями, які можна понюхати, спробувати і поторкатися. Наприклад, чи знаєте ви, що місяць пахне порохом?

Будинок-музей розташований на набережній гавані між Везером і Старим містом і пропонує загалом 850 м2 корисної площі. Відвідати виставковий центр можна прямо зараз, в рамках регулярно проведеної екскурсії будівельним майданчиком. В півгодинній екскурсії можуть взяти участь максимум 15 осіб.

 

3.Земля Шлезвіг-Гольштейн: новий аудіогід Фемарном

"На Фемарні тепер є кінотеатр для вух" - йдеться на сайті острова. Йдеться про новий аудіогід, який з весни 2024 року супроводжуватиме місцевих жителів і мандрівників по всьому острову, використовуючи 31 зазначену станцію.

Все, що вам потрібно, це мобільний телефон, за допомогою якого необхідно сканувати QR-коди на вивісках.

 

4. Нові пішохідні та велосипедні маршрути в Гессені 

Якщо хочеться дослідити нові пішохідні та велосипедні маршрути, варто вирушити в подорож на північ Гессена наступного року. Нині там опрацьовуються кілька нових турів.

2024 року відкриється 30-кілометровий велотур по садибному району Кауфунгер Вальд і так званий велотур Фрау Холле, який проходить навколо Хохер Мейснер.

В даний час у Вальдекер-Ленді будується велосипедна доріжка Twiste довжиною 50 кілометрів.

Любителям піших прогулянок варто вирушити до природного парку Хабіхтсвальд, де зараз ведеться робота над новим додатковим туром H10, відкриття якого заплановано на осінь 2024 року.

 

5. Дачне селище в Леголенді в Німеччині розширюється

Є й хороші новини для всіх шанувальників дачного селища Леголенд, яке знаходиться в безпосередній близькості від тематичного парку. Село в Гюнцбурзі в Баварії буде розширено наступного року.

Новий лісовий пригодницький будиночок на 80 номерів також включає в себе новий тематичний ресторан Hungry Bear і кілька ігрових майданчиків. Стежка навколо будівель проходить через березовий ліс з деревами заввишки більше десяти метрів, повз лісові тварини з кубиків Лего, таких як кролики, білки та хижі птахи. Нові пам'ятки в Німеччині нікого не залишать байдужим наступного року.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...