Перейти до публікації

Нові прямі рейси в Німеччину і назад в 2024 році


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

2024 рік стане цікавим роком для авіамандрівників у Німеччину та назад – особливо для іноземців, які можуть прилетіти здалеку, – завдяки появі нових прямих міжконтинентальних рейсів.

Нові варіанти трансатлантичних перевезень

Для тих, кому необхідно перебратися на інший берег, флагманський німецький авіаперевізник Lufthansa додає безліч нових прямих маршрутів зі своїх вузлових аеропортів у Франкфурті та Мюнхені.

Починаючи з 30 травня, щоденний прямий рейс з'єднає Мюнхен та аеропорт Сіетл-Такома, доповнивши вже існуючий прямий маршрут між Сіетл-Такома та Франкфуртом. Влітку він виконуватиметься щодня, а взимку – три дні на тиждень.

Lufthansa також додасть два нові прямі рейси зі свого головного хаба у Франкфурті, включаючи щоденний рейс у Міннеаполіс – Сент-Пол та рейс у Ролі – Дурхам, який виконуватиметься п'ять разів на тиждень. Обидва рейси почнуть виконуватися на початку червня 2024 року.

Condor також додає американські та канадські маршрути. Починаючи з 6 вересня, авіакомпанія пропонуватиме прямі рейси в Сан-Антоніо, штат Техас, три рази на тиждень.

Ті, хто летить на захід Канади, сподіваючись насолодитися Скелястими горами, зможуть двічі на тиждень літати прямим рейсом Condor з Франкфурта в Калгарі. Це збільшує конкуренцію на маршруті в Калгарі, який вже обслуговується щодня авіакомпанією Air Canada.

Lufthansa також збільшує кількість рейсів на деяких вже існуючих маршрутах, починаючи з 2024 року.

Поточний рейс Франкфурт – Остін збільшиться з трьох до чотирьох разів на тиждень, а рейс Сан-Дієго – Мюнхен стане щоденним, а не п'ятикратним.

Eurowings також збільшить кількість рейсів з Тампи до Франкфурту, які зараз виконуються чотири рази на тиждень, до щоденних.

Нові напрямки в Ірак та Вірменію

Дочірня компанія Lufthansa – Eurowings – також розширює свої пропозиції для мандрівників, які прямують далі на схід.

Берлін, Гамбург і Штутгарт з 19 грудня цього року отримають щоденні рейси в Ербіль на півночі Іраку – кожен з них виконуватиметься двічі на тиждень. Вони доповнять вже існуюче повідомлення між Ербілем та Дюссельдорфом.

Пропозиція Eurowings створює певну конкуренцію німецьким маршрутам в Ербіль.

Авіакомпанії Iraqi Airways і UR Airlines вже здійснюють деякі прямі рейси між Ербілем і Берліном, Дюссельдорфом, Франкфуртом і Мюнхеном, хоча рейси в Гамбург і Штутгарт залишаються новими.

Перевізник також планує додати щотижневе повідомлення зі столицею Вірменії Єреваном, починаючи з травня.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...