Перейти до публікації

Топ 3 гірськолижних курортів Австрії


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Sölden (Зельден)

Зельден - найпопулярніший гірськолижний курорт Австрії. Серед російськомовних туристів його називають «австрійською Ібіцею». Гірські лижі вдень та нічні клуби до самого ранку. Регіон катання 167 км, перепад висот 1873 м. Сучасні витяги, відмінний сніг на схилах, цілорічне катання на льодовиках. Високий рівень трас Зельден підтверджує те, що тут проводиться Чемпіонат світу з гірськолижного спорту та базується офіційна європейська навчальна база лижної команди США. Сюди краще приїжджати, якщо ви вже впевнено стоїте на лижах/борді. Тим більше, що найдовша траса – 11 кілометрів, а найвища точка – 3250 метрів.

 

Saalbach - Hinterglemm (Заальбах - Хінтерглем)

Заальбах-Хінтерглем - один з найбільших гірськолижних регіонів Австрії, загальна довжина об'єднаних спусків становить 270 кілометрів, 70 підйомників.

Місцеві гори, східна сторона Кітцбюельських Альп, з напрочуд м'якими обрисами, начебто спеціально створені для гірськолижного відпочинку. Зааальбах молодіжний і движняковий. Хінтерглем - більш респектабельний і дорогий. Незалежно від того, чи ви є новачком, експертом, фрірайдером або просто хочете пройти мальовничий маршрут на бігових лижах, гірськолижний курорт Saalbach-Hinterglemm підійде вам як ідеальне місце для відпочинку в Австрії. Тут все продумано для відпочинку з дітьми та для любителів тусовки. Завдяки тому, що курорт об'єднує кілька центрів, підйомники та спуски утворюють своєрідне кільце, так званий "Ski Cirkus" - "лижний цирк". Це одне з кращих місць для ski-safari в Австрійських Альпах, є можливість подорожувати і проти годинникової стрілки. Найдовша траса – 7 кілометрів, а найвища точка – 2096 метрів.

 

Ischgl (Ішгль)

Коли йдеться про найкращі лижні схили в Австрії, це звичайно Тіроль, а найкращий курорт у Тіроле – це Ішгль. Ішгль незмінно залишається одним із лідерів. Якість підготовки схилів та їхня різноманітність підкорюють усіх, а 240 кілометрів трас дають можливість вибору та задоволення від катання для лижника будь-якого рівня. Цей гірськолижний курорт дуже високо оцінюють сноубордисти. Перепад висот понад 1400 метрів. Можна почати спуск на вершині льодовика піка Грайтшпітц (Greitspitz), 2872 м над рівнем моря, і відстебнути лижі на центральній вулиці Ішгля, серед ресторанів і магазинів, скатившись найдовшою трасою в Австрії – знаменитою Eleven («11»), її довжина, логічно 11 км. Тут можна покататися відразу в двох країнах – Австрії та Швейцарії, регіон Самнаун – це вже Швецарія, в яку можна потрапити не відстібаючи лиж.

 

Тут сонячні схили, можна повалятися в шезлонгах біля барів і позасмагати.

Ішгль - це колишнє фермерське село, яке перетворилося на висококласний центр зимових видів спорту, вир вечірок і австрійської кухні. Якщо ви любитель музики, а також фанатик зимових видів спорту, Ischgl займе місце у верхній частині списку найкращих гірськолижних курортів Австрії.

 

Найдовша траса – 11 кілометрів, а найвища точка – 2872 метри.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...